имам питане за тази кола мисля да копувам такава тази седмица и искам да чуя няколко отзива за нея. тъй като колата е 98ма година много запазена поне на външен вид и на много добра цена 5500лв.
ако може да ме посъветвате тоя мотор хубав ли е? купето как е раждясва ли? електрониката дефектира ли? и тн. всеки съвет ще ми е полезен ще съм ви много благодарен.

питане за Сеат Толедо 1,6 пълна инжекция 101коня?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
съвет 1: за празна инжекция чувал ли си? не? ми тва е защото няма...
има моно (една дюза) и мулти (много дюзи) точкови инжекциони.
а по отношение на мотора и електрониката-търсачката не хапе. мотора се казва или AEK или AFT има писано тонове, проблеми, газова за/против разправии и т.н. купи си пуканки и приятно четене...
а за купето-не знам-тука не са много хората със сеат-макар че ги има. те ако знаят колко ръждясва... макар че всичко зависи от това колко е бито и как е правено после-това няма кой да ти каже обаче...
има моно (една дюза) и мулти (много дюзи) точкови инжекциони.
а по отношение на мотора и електрониката-търсачката не хапе. мотора се казва или AEK или AFT има писано тонове, проблеми, газова за/против разправии и т.н. купи си пуканки и приятно четене...
а за купето-не знам-тука не са много хората със сеат-макар че ги има. те ако знаят колко ръждясва... макар че всичко зависи от това колко е бито и как е правено после-това няма кой да ти каже обаче...
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз карам същото но 97г. Много съм доволен. Ръжда няма. Мотора е доста бърз, като го вкараш в обороти. Досега дефекти не съм забелязал. Само спирачките виж дали са ти добри. Моите не бяха, но сега май ги оправих. Ако очакваш на градско да харчи малко се лъжеш, но на дълъг път е икономична - 6.5. Огромният багажник си е огромно предимство. Ако се сещаш нещо друго пиши
Дано да съм бил полезен.

- zeroheat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
гледах днеска колата и не беше зле само климатика нещо не проработи ама е пражен и е в гаранция и казаха че ще го оправят. не ми харесва че липсва едната лаисна отстрани. както и лекото почукване от гърнето. има и лека пукнатина на десния мигач ама всичко останало по колата работи нормално. леко е тругнала ръждичка по едната врата но точиците са едва забележими може би даже с една автомивка ще изчезнат.
та това е за колата иначе за мен единственото нещо, което не ми допада в колата е белия свят на боята, но не съм предирчив и мога да го преодолея.
мисля да предлойа на хората 5000лв като краино предложение и ако се съгласят да я взимам
ващо мнение какво е? изгодна сделка ли е?
благодаря предварително
та това е за колата иначе за мен единственото нещо, което не ми допада в колата е белия свят на боята, но не съм предирчив и мога да го преодолея.
мисля да предлойа на хората 5000лв като краино предложение и ако се съгласят да я взимам
ващо мнение какво е? изгодна сделка ли е?
благодаря предварително
- martinpetrov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, можеш да питаш и тук, предполагам може да се намери някой със същата.
http://seat-bg.com
http://seat-bg.com
- zeroheat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси мерси да ви се връща ;о)))
Последна промяна от zeroheat на Чет 14 дек 2006 7:29, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”