Bate Viktor написа:Хубаво е да си вземеш и същите за габарита. Аз съм с Philips и светят по-силно и бяло.При мене фара е двусекционен и габарита се вижда като светят къстие но и при теб ще стане хубаво късите и габарита да светят бяло
tanokaridi написа:Bate Viktor написа:Хубаво е да си вземеш и същите за габарита. Аз съм с Philips и светят по-силно и бяло.При мене фара е двусекционен и габарита се вижда като светят къстие но и при теб ще стане хубаво късите и габарита да светят бяло
колега кажи какъв philips точно и кажи от каде си го взел и какви парички е да ходя и аз
Bate Viktor написа:tanokaridi написа:Bate Viktor написа:Хубаво е да си вземеш и същите за габарита. Аз съм с Philips и светят по-силно и бяло.При мене фара е двусекционен и габарита се вижда като светят къстие но и при теб ще стане хубаво късите и габарита да светят бяло
колега кажи какъв philips точно и кажи от каде си го взел и какви парички е да ходя и аз
Аз ги взех от ауто1 на черни връх за 6,60. До колкото си спомням на опаковката пишеше Philips 3000k (трябва да видя опаковката май още е в гаража със старите крушки) утре ще проверя и ще ти кажа точно как се казва.
ПП Айде за да можеш още утре да светнеш в бяло се прежалих сега да слезна до гаража и да ти снимам опаковката![]()
Philips 3400
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: mironski и 89 госта