Бели крушки за фаровете на голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
tanokaridi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Бели крушки за фаровете на голф 3

Мнениеот tanokaridi » Чет 17 май 2007 14:09

здравейте колеги искам да попитам дали мога да си сменя крушките на фаровете с едно секционни фарове хела съм но не ми харесва как светят жълто искам да ми препоръчате някакви крушки и ако може да ми кажете от каде мога да си ги взема :!: :!: :!: ако е възможно да се сложат такива изобщо :wink:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Чет 17 май 2007 14:31

Разбира се че е възможно :!: Пиши в търсачката крушки и се готви за яко четене :D

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Чет 17 май 2007 17:04

Osram Cool Blue, крушките са ти Н4.можеш да ги купиш от ауто+. има и филипс, но са доста по скъпи.

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

-

Мнениеот XIKS » Чет 17 май 2007 17:20

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 17 май 2007 17:21

handycam написа:Osram Cool Blue, крушките са ти Н4.можеш да ги купиш от ауто+. има и филипс, но са доста по скъпи.
    :да: Да пише на кутийката +10%Blue

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Чет 17 май 2007 21:16

Хубаво е да си вземеш и същите за габарита. Аз съм с Philips и светят по-силно и бяло.При мене фара е двусекционен и габарита се вижда като светят къстие но и при теб ще стане хубаво късите и габарита да светят бяло :wink:

Потребителски аватар
tanokaridi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tanokaridi » Чет 17 май 2007 21:28

Bate Viktor написа:Хубаво е да си вземеш и същите за габарита. Аз съм с Philips и светят по-силно и бяло.При мене фара е двусекционен и габарита се вижда като светят къстие но и при теб ще стане хубаво късите и габарита да светят бяло :wink:

колега кажи какъв philips точно и кажи от каде си го взел и какви парички е да ходя и аз :D

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Чет 17 май 2007 21:43

tanokaridi написа:
Bate Viktor написа:Хубаво е да си вземеш и същите за габарита. Аз съм с Philips и светят по-силно и бяло.При мене фара е двусекционен и габарита се вижда като светят къстие но и при теб ще стане хубаво късите и габарита да светят бяло :wink:

колега кажи какъв philips точно и кажи от каде си го взел и какви парички е да ходя и аз :D

Аз ги взех от ауто1 на черни връх за 6,60. До колкото си спомням на опаковката пишеше Philips 3000k (трябва да видя опаковката май още е в гаража със старите крушки) утре ще проверя и ще ти кажа точно как се казва. :wink:

ПП Айде за да можеш още утре да светнеш в бяло се прежалих сега да слезна до гаража и да ти снимам опаковката :wink:

Philips 3400 :D

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 18 май 2007 11:06

От А1 на ул. Козлодуй крушки Phillips Power2Night 55/60W струват 39лв комплекта за два броя.
Говориме за H4.

Потребителски аватар
zMeeV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zMeeV » Пет 18 май 2007 11:47

Колега аз съм с Philips BlueVision +40% 6000k и смея да твърдя, че разликата е огромна. Не очаквах такава драстична промяна. Цената им е малко надута но според мен си заслужават. За H4 цена незнам но на моите H1 беше от порядъка на 24лв крушката... Прекалено много пари за крушки, но усмивката грейна на лицето ми след смяната им :o

Потребителски аватар
tanokaridi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tanokaridi » Съб 19 май 2007 14:20

Bate Viktor написа:
tanokaridi написа:

Аз ги взех от ауто1 на черни връх за 6,60. До колкото си спомням на опаковката пишеше Philips 3000k (трябва да видя опаковката май още е в гаража със старите крушки) утре ще проверя и ще ти кажа точно как се казва. :wink:

ПП Айде за да можеш още утре да светнеш в бяло се прежалих сега да слезна до гаража и да ти снимам опаковката :wink:

Philips 3400 :D

Благодаря за инфото и на теб и на всички аз бях молко по провинцията и тази седмица ще посетя магазина :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”