Или пък да съберем някой лев и да си направим с

примерно?
Vento написа:Най-лесно е да си вземеш от КАТ нормалните черни (без пари ги дават) и да си направиш какъвто пожелаеш стикер - по твой модел, дизайн и желание. Излиза най-евтино и просто. Аз така правя поне.
веселин написа:Лично моето мнение е ,че стикера на клуба е достатъчен-някой ще се зазяпва ли на това,което ще сложиш под номера-и все пак всеки си решава к,во ще си слага на колата
Tomcat написа:това ми е повече от ясно .. преди да дойда тук бях админ и доста главно действащо лице в BMWPower-Bg.net и въобще в BMW Клуб България, така че лепенки имахме от преди 4 години.
Отделно преди работех в официален вносител на автомобили в България и съм поръчвал пластмасите за номерата, заедно с тези лайстни с рекламния надпис ..
Идеята ми беше дали няма други желаещи като мен да си сложим такива с логото на Клуба?! На фитопечат излизат не много скъпи и го няма ефекта пароструйка след първите 10 мивки, отделно е и красиво ..
Ще се спасявам сам явно ..
Tomcat написа:на ситопечат излизат не много скъпи и го няма ефекта пароструйка след първите 10 мивки, отделно е и красиво ..
Vento написа:Най-лесно е да си вземеш от КАТ нормалните черни (без пари ги дават) и да си направиш какъвто пожелаеш стикер - по твой модел, дизайн и желание. Излиза най-евтино и просто. Аз така правя поне.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта