Колеги от много мои познати знам и по форумите напоследък чета за отвратителните условия и мизерията по производството на хранителните продукти. Лично аз май се оказва съм доста гнуслив и за фирмите, които съм чул нещо лошо автоматично ги слагам в бан листата. Та сега ми се иска някой да ми препоръча/рекламира фирми на която може да се има доверие като качество. Добре е да има наистина добра представа за нещата примерно близки роднини да са работели там. Говоря за: лютеници, майонези, салами...общо взето всичко пакетирано. Така се стекоха обстоятелствата че аз пазарувам и аз правя избора за семейството ми и по тази причина искам най-доброто и отговарящо на нормалните изисквания за чистота и хигиена.
П.С. Нарочно не споделям имена на фирми с кофти хигиена, защото не искам да правя лоша реклама и не искам темата да се наводнява с мнения от рода на: бе оназ фирма е баси мизерията....нека да споделим само добри фирми....
Проблемни Храни По Магазините...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Тогава глобално подхождам-не купувай кренвирши изобщо,а така също и кайма....мога да изброя доста още неща,които лично аз съм БАН-нал от семейната потребителска кошница!chefito написа:Колеги исках да споделите инфо от "кухнята" (да се разбира буквално) .... ако става въпрос за вкусови качества то и салатките кенар стават ама.....
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Човек, ако тръгне по тоя път да гледа кое как го правят от къде иде, трябва да спреде да яде.
Всичко е вредно, ама всичко.
Зеленчуците и плоидовете са с нитрати, салами, кремвирши, наденици, колбаси всичките са от УНГ (уши нос и гърло). Сокове, пюрета, нектари са правените от пумия и т.н
Спре да мислите за глупости и си купувайте квото ви се яде
, то по тая логика трябва и да не се диша, щот въздуха е мръсен.
Всичко е вредно, ама всичко.
Зеленчуците и плоидовете са с нитрати, салами, кремвирши, наденици, колбаси всичките са от УНГ (уши нос и гърло). Сокове, пюрета, нектари са правените от пумия и т.н
Спре да мислите за глупости и си купувайте квото ви се яде

-
- Автомобил:
- Двигател:
Напълно съм съгласен с niikoo. А не си мислите също, че и вносните храни са по-кочествени от нашите. Щото при нас може условията да са зле ама при тях като са добре за това има секви химии в съставките. Само ги погледнете повечето чужденци, който купуват евтините тамошни боклуци, който се продават и тука напоследък, как са се подули като плондири и след малко ще литнат.
Нищо чудно и те да произвеждат същите боклуци като тука само че с "готините" подобрители.
Иначе за лютеница Първомай, за кисело мляко Родопея, месата не ги знам щото я купувам 1 път месецно я не. По-добрия заместител на месото е шоколада и яйцата.

Иначе за лютеница Първомай, за кисело мляко Родопея, месата не ги знам щото я купувам 1 път месецно я не. По-добрия заместител на месото е шоколада и яйцата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”