(моно)инжекция и газ?
(моно)инжекция и газ?
Надявам се въпросът ми да не е пускан 100 пъти вече, но не забелязах за момента. Значи интересува ме има ли проблеми да се сложи сравнително евтина газова уредба, ако двигателят е пълна или моно инжекция? Не съм разбирач, но много пъти съм чувал, че трябва да е доста по-скъпа уредбата и дори тогава пак може да се появят проблеми. Не съм купил още конкретна кола и се интересувам предварително, защото за голямо купе трябва малко повече мощност, а това значи доста $ с днешния бензин.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги,
За да не пускам нова тема ще се възползвам от тази, за да питам.
Имам намерение за монтаж на АГУ на моя пасат комби 92г. 1.8 моноинж., ABS двигател.
Ориентирал съм се към Ланди Ренцо с тороидална бутилка на мястото на резервната гума.
Предполагам, че трябва да е с електрически изпарител и автоматичен ключ "газ-бензин"?
По други теми четох за допълнителни ламбда контрол система или ламбда симулатор (емулатор)? Ще имам ли нужда от такова нещо?
Цената няма значение. Идеята е да заработи колата на газ максимално добре.
Ако ми препоръчате качествен сервиз за монтаж в София, ще съм ви много благодарен.
За да не пускам нова тема ще се възползвам от тази, за да питам.
Имам намерение за монтаж на АГУ на моя пасат комби 92г. 1.8 моноинж., ABS двигател.
Ориентирал съм се към Ланди Ренцо с тороидална бутилка на мястото на резервната гума.
Предполагам, че трябва да е с електрически изпарител и автоматичен ключ "газ-бензин"?
По други теми четох за допълнителни ламбда контрол система или ламбда симулатор (емулатор)? Ще имам ли нужда от такова нещо?
Цената няма значение. Идеята е да заработи колата на газ максимално добре.
Ако ми препоръчате качествен сервиз за монтаж в София, ще съм ви много благодарен.
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
и тир
Слагаш обикновенна газова уредба и нищо повече и колата е пушка!!
Евтино и икономично.И подръжка и за консумативи.....
Е, на баир и когато изпреварваш ТИР ще се подмотваш.. Обааче яде Жигулките като топъл хляб
Евтино и икономично.И подръжка и за консумативи.....
Е, на баир и когато изпреварваш ТИР ще се подмотваш.. Обааче яде Жигулките като топъл хляб

Върни се в “Автогазови уредби”