Уж някакъв неон

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Уж някакъв неон

Мнениеот valdemir » Съб 09 юни 2007 0:33

Искам да си сложа от тия маркучи дто светят (със крушкте вътре дето се режат на метър и се продават за лхи и тем опдобни). Въпросът ми има ли на 12V, аз съм сигурен че има щото купувах за един магазин такъв кадел и на опаковката имаще отметки за цвета и волтажа. На тоя бха отметнати червен цвят и 220 волта, но имаше и 12 волта. Проблема сега е от къде да си намеря Ако някой има представа къде може да има в Русе да пише.

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Съб 09 юни 2007 0:56

като тръгнеш от магазин Радиус към пътя за Пантеона (пада се успоредна улица на тази където е Радиуса, обаче не се сещам дали беше от горната или от долната страна), на едно малко кръстовище от ония еднопосочни улички има такъв магазин където продават такива светещи маркучи и не само (има и електроника). Мисля че там може да има за 12 волта
Минимум от 7-8 мес. не съм ходил в Русе, тъй че незнам дали магазина си е там или вече е сменен собственика.
Успех и да пишеш как върви :D

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Съб 09 юни 2007 10:42

ако се движиш от радиус към пантиона въпросния магазин който каза колегата marianchev се пада на уличката която е успоредна на тая по която се движиш и е от лявата страна(към болницата),защото от дясо уличката е успоредна но е главната която отива към халите.

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Съб 09 юни 2007 12:58

А това дали ще свети достатъчно силно? Аз имах идея със диоди по 15ст бройката .. приличащи на тези които ги слагат по запалките, но все не ми остава време да я реализирам! Пиши какви пари е метъра на този маркуч и как свети! :)

Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CCCP_FAN » Вто 12 юни 2007 16:52

А за София някой да знае къде могат да се намерят такива маркучи?Или колега ако намериш пиш да кажеш кво си намерил

Върни се в “Направи си сам!”