Стига с това: "ползвай търсачката"!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Стига с това: "ползвай търсачката"!

Мнениеот Lawyer » Сря 19 окт 2005 20:46

Абе, хора! Спрете се с тия постоянни наставления към хората да ползват "търсачката". Тоя форум не е база данни, а средство за комуникация. Направо се изприщвам като прочета, че някой пак "съветва" хората да действат с търсачката. Особено тъпо е да се проявява такова отношение към новите членове. Стегнете се малко... Ужасно изглежда отстрани!

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 19 окт 2005 21:09

И аз мисля като теб ...

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 19 окт 2005 21:17

То това добре, но за теми дискутирани 23 пъти и избистрени пределно, 24 път ли да се почват :roll:. Истината е по средата израза важи за някои банални вече дискусии, но не употребен механично навсякаде.
Това е според мен.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 19 окт 2005 21:19

когато тема или въпрос е пусната в технически раздел на форума-то това е търсене на информация по даден проблем!
информацията е подредена и целта е да се допълва и обогатява каталога с решения на дадени проблеми! а не да се повтаря отново и отново!
ако някой иска да се социализира има раздели оффтопик и основен форум където търсачката не е нужно ама хич да се ползва.
айде престанете с излишните полемики-това го обсъждахме 1000 пъти вече!

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 19 окт 2005 21:21

Да и аз мисля ,че Lawyer е прав.Така повечето ще си помислят ,че не е желан и доста от тях могат да се откажат от клубчето.Просто аз си мисля че е достатъчно да му се постне един линк към темата и учтиво да му се обясни как се прави :)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 19 окт 2005 21:23

е сега да му търся и линковете ли?
да му смеля цялата информация и да му я поднеса на тепсия.
е не е толкова трудно да се потърси по заглавие и да се попрочете преди да се пита нали?

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 19 окт 2005 21:29

Е да Васе но представи си ,регистрираш се влизаш постваш два пъти и всички модератори и стари членове почват да ти набиват канчето.Мисълта ми беше само за първия път пък ако не се разбира от дума тогава вече си прав.Или поне аз така мисля

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Сря 19 окт 2005 21:32

Сега да се палим ли?! Аз казвам, че е много тъпо на новите хора да се отговаря по тоя начин. Аз може малко неща да знам за автомобилите, но никога не бих отговорил така на конкретен въпрос. Не смятам, че трябва чак линкове да се вадят и дават на хората, но спокойно може да се кажат няколко думи по проблема, след което съвсем по друг начин да се насочи човекът към търсенето в архивите на форума. Така хората няма да се стъписват при получаването на такъв отговор, след като с толкова желание и ентусиазъм са се регистрирали и са потърсили контакт с нас. Накрая, ако аз при регистрирането си, пускайки първите си пост-ове, бях получил и един подобен отговор, никога повече нямаше да вляза във форума. Не знам дали от присъствието ми има особен смисъл, но ако има, помислете си дали нямаше да е загуба, ако се беше случило така. За мен със сигурност е огромно удоволствие да познавам толкова много читави хора, обединени от една идея и от привързаността към марката "VW". Затова от членството ми в клуба за мен има голяма полза. А щях да изгубя това, ако някой просто беше "плеснал" един такъв отговор на първия ми пост.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 19 окт 2005 21:35

бе нали затва има отстрани на прозореца за писане едни правила дето никой не еб@в@ да ги погледне.
е те там си пише-виж попрерови с търсачката и ако се окаже че няма-па си питай.
е ако ми каже: абе пичове-така и така намерих еди-каква-си-тема ама моя проблем е на кестерме малко-е винаги ще му отговоря!
ама да ми изгрее с няква тъпоча дето аз съм се сетил че има тема и ровя и търся и му давам линкове.... а той после-ееееемии мерси то тва беше!
е ти тъп ли си та да не можеш да си потърсиш и сам или не можеш да четеш малките букви от правилата та не знаеш как се прави?
всички други ще могат а ти-не (който и да е той/новобранеца в случая)

та затва-тепи ги от мънечки...mhihi mhihi

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Сря 19 окт 2005 21:41

Васе, зрънце истина има в думите ти, ама само толкова.

Ти какво предпочиташ: да теглиш на мънечките една "майна" и те повече да не влязат или да се сдържиш и да им обърнеш внимание върху нещата, които може би от ентусиазъм са пропуснали да видят? Щото доста точни хора според мен сме изпуснали по тоя начин.

На МЕН не ми харесва. Вече казах: ако бях АЗ, никога повече нямаше да вляза. Това е. Собствено мнение просто.

П.П. Аре, че ме ядосваш и ще те замерям с пълни бутилки в събота... :wink:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 19 окт 2005 21:46

в основата на всичко е реда и закона!
ти нали не си бягал от тоя час...mhihi mhihi mhihi

има правила и те трябва да се спазват!
не съм поддръжник на резките изказвания и се стремя аз поне да съм толерантен. но като има ентусиазъм не трябва да се забравя че има неща които са важни.

затова само насоки се ползват-абе, един вид, виж потърси.
това само по себе си е насока-има такава тема някъде!
този който пише забележконасоката е задъжлен ( и то поне засега винаги е така) да знае че такава тема съществува! а не просто да гърми сватбарската-абе еееей ти позва ли търсачката?

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Сря 19 окт 2005 22:06

Хубуу, истината е някъде по средата. Последен пример давам: влиза във форума един много точен пич, който също като тебе, като niksi и като няколко други изключителни човеци е готов да се вдигне в неделя през нощта, за да измъкне колега от беда. Както ти направи с мен. И какво, посреща го един такъв отговор. В резултат съвсем резонно той на нас ни тегли една "българска" и - чао! Просто малко умереност трябва и към най-неориентираните. Щото хората са ценни, но са и чувствителни, нали...?! Остави ги, че се правят на "мачовци" - ала-бала е тая работа 8)

Ама хубав диалог стана. А форумът не бил чат - аре бе! Ако искаш, направо звънни... :lol:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 19 окт 2005 22:22

Колега Lawyer, темата е обсъждана вече, да беше ПОЛЗВАЛ ТЪРСАЧКАТА!

Мухахахах :)

П.П. Надявам се да гледаш с добро око на опита ми за смешка :)

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 19 окт 2005 22:27

musura написа:Колега Lawyer, темата е обсъждана вече, да беше ПОЛЗВАЛ ТЪРСАЧКАТА!

Мухахахах :)

П.П. Надявам се да гледаш с добро око на опита ми за смешка :)

lol Е тва беше добро

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 20 окт 2005 2:06

Lawyer написа:влиза във форума един много точен пич, който също като тебе, като niksi и като няколко други изключителни човеци е готов да се вдигне в неделя през нощта, за да измъкне колега от беда. Както ти направи с мен. И какво, посреща го един такъв отговор. В резултат съвсем резонно той на нас ни тегли една "българска" и - чао!

Къв па ше да е тоя младеж толко срамежлив?!? Ми като ти каже някой да ползваш търсачката - ползваш я и си решаваш проблема! Ако заради едно "ползвай търсачката" написано от 1 човек си направи мнение за 2000 други членове на форума, то нека си ходи - аз с такива срамежливи и обидчиви не искам да дружа :wink: .

До сега не съм видял пост в който:

ню гай написа:
Заглавие: ПОМОЩ!!
Абе вчера нещо сипвах вода в казанчето за чистачките, ам нещо се разле и ако прелее ше има ли проблем за задния стоп щот много се Здухах?

И отдолу 20 човека да са казали "Ползвай търсачката... (бе кретен)"

Винаги отговор се получава от някой потребител, а работата на модераторите е да се грижат за реда и чистотата във форума, щото иначе даже и да ползваш търсачката нищо няма да намериш.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”