Имах проблем с колата. 2 месеца след като сложих газовата уредба, колата ми започна да прекъсва на бензин, да се тормози и въобще нещеше да върви.
Смених абсолютно всичко, което можеше да се смени.
Кабели,Свещи,Капачка,филтри,Стъпково моторче,......, но УВИ, колата тотално отказваше да работи на бензин, а на гас е СТРЕЛА.
Онзи ден отидох за 3-ти пореден път в BOSCH SERVICE тук в Пловдив и ми казаха че единственото което остава да направя , евентуално за да ми тръгне колата на бензин е : Да ми прочистят 4-те дюзи на Ултразвук.
Казах - ГОТОВО, няма проблем. Почистиха ги , но проблема пак не се оправи

От BOSCH SERVICE ми казаха че ще я гледат още един ден и ще направят всичко възможно да намерят къде АДЖАБА е проблема.
Бях доста скиптично настроен да я оставям още един ден, но си казах: Знае ли се, може пък да я оправят - и я оставих.
Вчера ми се обаждат , че колата ми е готова и че върви безпроблемно на бензин и на газ. Честно да ви кажа неможах да повярвам.
Снощи отивам да си я взимам , естествено я пробвах преди това и наистина нямаше никакъв проблем - много бях щастлив.
Та проблема не е бил нито в кабелите, нито в капачката, нито в свещите, нито в дюзите.
Проблема е бил в Дебитомера. Когато я карах на газ колата 2 пъти ми грамна много силно. От този гармеж клапата на дебитомера беше тотално заминала ( пречупена, усукана). За цена от 7лв. са ми я сменили и всичко е ОК.
Написах темата, понеже съм срещал и друг път хора със същия проблем... С цел да улесня някой колега, ако евентуално има проблем като моя...