Незнам дали сте виждали какво може това момче,но си заслужава да го направите!Гонки с полицаи,340 km/h в трафик.........само ми кажете възможно ли е всичко това което ще видите :roll:
Мотора е Suzuki,има малки бутилчици с нитро по него.................между другото момчето има още 3-4 мотора,включително и един полицейски..........аааа и едно колело много яко.............абе дърпайте и гледайте има ги всичките му филми правени досега.Нищо не е нагласено,защото минава 50 километра по магистрала с хиляди коли Даже пича се моли в църква преди да тръгне.Абе тръпка си е
4-ката не бях гледал.
малко режисирана работа ми се види сравнение с предишните епизоди.
нЕкакви мисли ми се въртят,че този не е един а са група от ненормалници?! gruebel
В първата част нали измина 68 км за 14мин и некви сек. средната скорост беше над 220 км/ч.После накрая се метна на едно SUZUKI Hayabusa и му закова километража на 340 ~ 350.Много луд е тоа пич, но и кара мн добре.
Е даскале welcome back - първо
второ какво ли не бих дал да пробвам тая машина ама ми се струва много голямо физическо усилие да ги правиш всичките тея маймунджулуци, аз имам един такъв приятел моторист дето прави подобно неща и да ти кажа тое си е бая мечка , само че след една зверска катастрофа супер се у Screwy плаши и вече кара само кола Screwy
golfer написа:малко режисирана работа ми се види сравнение с предишните епизоди.
то мен сичките ми се виждат режисирани еле па гонитбата дет нашия са при на палицай едно, че си играеше с преследвания и моеше да го е фанал много по-рано, второ че имаше поставени камери на кви ли не места, нооо тва нищо не значи теа са ненормални тва е сигурно ...
... колко трее си изплискал легена (майсторлъка го оставям настрана) да си праиш слалом в града при 300км/ч ...