jagler написа:Жокер аз съдя по моята някой път много я режа като тръгна по магистрала все към 5000об/мин държа дори и в града я изрязвам сега съм я настроил пушка е,на газ върви като луда.И да ти кажа чак такова наливане на масло няма при мен ,като взема 5л. туба дори ми остава 1л. от нея двигателя събира точно 3,8л. най-много да долея 0,5л. -0,8л за целия период.И така за две смени на масло т.е. за 1г защото правя километрите на третия път си купувам 3л. три бутилки по един литър е ако слагам от една и съща марка разбира се.
не можах да ти хвана сметките..извинявай!ама един път казваш,че ти остава литър..после ,че доливаш 0.5-0.8 л....после изведнъж говориш за купени 3 литра....наистина не можах да схвана,което ме навежда на мисълта,че не си много точен в изчисленията.....аз маслото го меря с 50 гр. мярка(кръчмарска

) и си знам СРАВНИТЕЛНО ТОЧНО разхода на масло(засичам го на всеки 2000 км) тъй като поддържам нивото винаги в рамките на защрихованата част на щеката(горната част на полето)....