Газови уредби LANDIRENZO - Представители в гр. София

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Газови уредби LANDIRENZO - Представители в гр. София

Мнениеот Miki » Пон 09 май 2005 13:20

Питам, защото официалния представител за България е ямболска фирма, а нейния дистрибутор за София е някакъв екземпляр, който се намира в една съборетина в Младост 3 зад Аско Деница и изобщо не ми вдъхна доверие като го видях, и като видях и условията в така наречения му "сервиз" :roll: Отделно от това като започнах да разпитвам се държеше така, като че ли не съм тръгнал да му давам пари а обратно. :x Даже, ако знаете къде ги продават и без монтаж, ще е още по-добре.

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Пон 09 май 2005 17:08

Мойта е такава и я взех от Христо Ботев. Много съм доволен от газовата. Като спуска6 от 5-те кюшета се пада некаде отдясно ма не помна то4но каде. То е едно малко магазин4е 4е даже се слиза и по едни стълби4ки. От там я купува6 и посе кадето си иска6 ти е монтират. Ама ето 4е не помня нито име нито телефон мога да ти дам
Сори но дано съм бил полезен

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Пон 09 май 2005 18:30

Ето ти един телефон от гаранционната карта на моята уредба Landi Renzo: 088 8214197. Сервизът се намира на ъгъла на ул. Резбарска и ул. Васил Кънчев в кв. Хаджи Димитър. Това е един от двата официални сервиза, които обслужват гаранционно уредбите Landi Renzo в София и са упълномощения от вносителя от гр. Ямбол. Аз нямам впечатления от работата им, но им се обаждах с един принципен въпрос и се държаха по-учтиво от другия сервиз и затова не ти давам и неговия номер. Иначе, както може би си бел във форума, аз си монтирах същата уредба в Стара Загора при местните представители на Landi Renzo, също упълномощения от ямболската фирма-вносител. Само суперлативи мога да ти кажа за тяхната работа, а и за 400 лв. ми сложиха всичко, включително 3-позиционно копче и индикатор за нивото на газта на него. Моят Пасат в момента върви също както вървеше на бензин и харчи по-малко на газ на градско, отколкото харчеше на бензин преди. Ако имаш желание, препоръчвам ти Стара Загора. Имам координати.

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пон 09 май 2005 23:31

Адвокате, с вакумен или електрически изпарител 400 лева?

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Пон 09 май 2005 23:42

С електрически.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 10 май 2005 0:14

На сайта има двамата представители за София на "Landi Renzo" http://lrenzo.hit.bg
. София - Христо Танев тел: 02 77 87 37

GSM: 088 82 014 47

- Сашо Вълов тел: 02 94 798 03

GSM: 088 82 141 97

Аз в сряда отивам в кв. Хаджи Димитър (Сашо Вълов) да слагам газова при тях.
Другия който е в Младост беше доста неучтив по телефона и го отсвирих. След като сложа газовата ще пиша какво и как... пожелайте ми късмет! :wink:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Вто 10 май 2005 0:14

Мерси. На мен в Младост ми искат 380 лв. с ключ без индикация за гориво и вакумен изпарител...... Screwy

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Вто 10 май 2005 11:36

vasstop, колко кинта ти казаха? Оня тип в Младост на мен ми искаше 520 лева и то за уредба с обикновено ключе, не такова с показание. Да го **** :censored:
Lawyer, 400 кинта за комплект с ключе с показание ли? Много тънкана, да не бъркаш нещо. В Ст. Загора как бачкаха - със стенд с газоанализатор, с лаптоп или ептен без нищо?
И един принципен въпрос за разбирачите - кой е по-добрия вариант за бензиновата помпа - да се изключва, като караш на газ или обратно - да не се изключва, а да върти бензина. И като казвате кой вариант е за предпочитане обосновете се моля.
Доколкото съм чул, ако бензина не върти дюзата се запушвала, но пък помпата се амортизирала? Абе изобщо, ако някой знае как е по-добре да свирка овреме, че в Събота и аз отивам да се газифицирам :dance:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 10 май 2005 19:58

410лв всичко - с автоматичен превключвател и електрически изпарител + бутилка по избор и ламбда емулатор (колко е емулатор незнам ама...) с 2 години гаранция.
Утре следобяд ще кажа какво са направили след като взема колата.

П.П. Ако искаш бутилка на мястото на резервната гума - 40лв отгоре! Аз май ще се откажа от тази "екстра" :(

Потребителски аватар
ifa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ifa » Вто 10 май 2005 20:13

vasstop написа:410лв всичко - с автоматичен превключвател и електрически изпарител + бутилка по избор и ламбда емулатор (колко е емулатор незнам ама...) с 2 години гаранция.

П.П. Ако искаш бутилка на мястото на резервната гума - 40лв отгоре! Аз май ще се откажа от тази "екстра" :(

а колко струва само изпарител :?:

Потребителски аватар
niki123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niki123 » Вто 10 май 2005 20:24

vasstop написа:410лв всичко - с автоматичен превключвател и електрически изпарител + бутилка по избор и ламбда емулатор (колко е емулатор незнам ама...) с 2 години гаранция.

Много ценна информация. Смятам и аз да се газифицирам. Предишното ми газово беше Старгаз, това Ланди-Ренцо смятам да е в пъти по-добро. Айде да споделиш впечатления и ако може да питаш за тази бутилка на мястото на резервната - колко е дебела, че нали нашите резервни гуми са едни такива тънки .... Мерси предварително :)

Потребителски аватар
popeye
Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
Двигател: AMX 193hp 2771cc
Контакти:

Мнениеот popeye » Вто 10 май 2005 21:46

140лв е изпарителя без значение вакуумен или електрически

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Сря 11 май 2005 0:52

По-добре е да работи постоянно. Тя за това е направена. :wink:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 11 май 2005 8:12

Nova написа:.......

помисли си за какъв вид помпа става дума и тогава давай мнение.

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Сря 11 май 2005 9:10

GOLFER, да разбирам ли, че за потопяема помпа е по-добре да се изключи?

vasstop, това дето са ти казали, че щи ти сложат и ламбда емулатор или не е вярно, или не си разбрал нещо. Може пък и патката по телефона толкова да е разбрала какво и говориш, защото аз като звънях там ми казаха, че уредбата се оскъпява със 110 лева.

Колата в момента си върви идеално на бензин, а и катализатора е почти нов - да го сменям ли с резонансно гърне, защото на доста места чета, че газта го скапвала?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”