Перката на радиатора постоянно работи ЗАЩО ?-- РЕШЕНО
- T.Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
Моля помагайте :(
Моля помагайте 

Пич имах същия проблем. Отпред в ляво (като стоиш срещу колата) почти в бронята стои един голям гръгал дотчик тои е за климата.
При мен нешто не беше вързан правилно и постояммо работеше извадих от него единия кабел и спря. Сега е наред но не съм го връзвал наново. Иначе без него климата работи а перката се вкл.. Пробваи да разместиш датчика малко и ше видиш
При мен нешто не беше вързан правилно и постояммо работеше извадих от него единия кабел и спря. Сега е наред но не съм го връзвал наново. Иначе без него климата работи а перката се вкл.. Пробваи да разместиш датчика малко и ше видиш
- T.Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
направих както каза като застанеш срещу колата от ляво виждам само един датчик в които влиза един маркуч и от другата страна излиза пак маркуч с една букса върху него с две кабелчета изкарвам буксата но нищо нестава продължава да вътри скапаната перка ...... мисля че тоя датчик не е за климата но ненамирам друг ...... ако може дай малко повече инфо
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
някое реле за климата ти е залепило по добре ходи на некои жичкаджия дето се е занимавал с това а не ти да си биеш главата само ще си изгубиш времето и накрая нищо (или поне незадоволително ще направиш) другия варянт е да намериш от някаде ел схема и да извадиш релетата за лкимата и да почнеш да ги замерваш успех
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”