А така деееее някой с Pionner свирят някой с Philips Относно парното и аз го свалях, не беше и при мен цвете Успех колега и продължавай да го поддържаш и обичаш така
Ми моя му щракаше вентилатора и отворих за почистване, вътре мишки виреят Шегувам се. Беше мноооого прахоляк поочистих го, а щракането е било от листо Как е попаднало там нямам никаква идея..
Аз на комбито съм със оригинална нокиа във вратите, а отзад елипсите са филипс, пак оригинал, ама са съжаление работи само предна лява, намерих едно място където правят ремонти на оригиналните гожорители (сменяват мембраните), ама тоя пич изка по 25 лв на колонка за ремонта и според мен не си заслужава.
Еми на моят му работи лявата ама като усиля до 15 и се пуска дясната и като намаля се оправя . Ама 25 лева е много а по натам догодина мисля да купя HERTZ за отпред а отзад ще го мисля
Здравейте колеги и колежки. Ще започна така: Пасата най-накрая има парно духащо ТОПЛО . Много бързо загря и си духа идеално. Второто важно нещо е масаката без емблема,има малко довършителни работи после една водна, и след това шприц-боя и пасата без емблема пък по натам може и да го намръщя не знам . Взех си и трансперантни спрейове за стоповете надявайки се да изкарат до лятото когато вече ще си ги направя с фолио както трябва Има и малко зимни снимки и това е от мен
nokiangage Всъщност аз като го видях на твоята много ми хареса и реших, че не е нужно да е намръщена, защото и така много ми харесва даже повече иначе ето снимка как би трябвало да изглежда, за което благодаря на колегата Александър(Johnsword)
Прикачени файлове
Благодаря на колегата
Последна промяна от vwladi на Съб 01 фев 2014 14:02, променено общо 1 път.
Еее колега изчервих се Пасата с лек bad look , ама съвсем лек ще е направо лудница, лично мое мнение Успех за напред и не ми бъркай името ще се засегна :D
Извинявай за грешката ама не съм видял ами не знам още за намръщването сигурно ще дам да ми го направят,защото нямам нервите да го правя аз пък и ще изчакам тази да ми омръзне
Много Благодаря колега поздрави на Варна от София ! . Та новото по колатааа. Значи китосах маската,изшкурих я после пак я китосах и пак я изшкурих и сега е по-добре. Останаха дребни забележки и малко има счупено по дясната страна което трябва да доизградя ама то не е толкова фатално. и оправих и двете огледала странични вече са здрави без пукнатини и са лудии