Аудио система AIWA включих уредбата в захранването нищо не се случва

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
TONO97
Мнения: 4
Регистриран на: Сря 28 фев 2018 9:57
Автомобил:
Двигател:

Аудио система AIWA включих уредбата в захранването нищо не се случва

Мнениеот TONO97 » Сря 14 мар 2018 21:36


Здравейте колеги,
Наскоро се сдобих с ето тази аудио система AIWA. Проблема е, че след като свързах колоните(поне мисля, че правилно съм ги свързал) и включих уредбата в захранването нищо не се случва. Натисках Power бутона , какво ли не и пак нищо. Единствено червената лампичка свети и това е. Някой знае ли от какво може да е и ако е възможно да ме просветли :smile . Ще съм много благодарен.
IMG_20180314_211314.jpg
IMG_20180314_211311.jpg
29214089_1964138213642451_4280092836411473920_o.jpg
29214089_1964138213642451_4280092836411473920_o.jpg (83.37 KиБ) Видяна 546 пъти
Прикачени файлове
IMG_20180314_211306.jpg




Потребителски аватар
Bai Sando
Мнения: 8030
Регистриран на: Чет 27 мар 2008 22:28
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG
Местоположение: Пазарджик

Re: Аудио система AIWA включих уредбата в захранването нищо не се случва

Мнениеот Bai Sando » Сря 14 мар 2018 22:45


Не искам да те плаша,но май нещо по захранването е станало.В момента стои само на "стенд бай".
Преди години имах малко по-нов от твоя модел Айва и същата работа се получи и при мен.Само светеше червено диодче и нищо.
Закарах я на ремонт и нещо и правиха точно по захранването,след това работи няколко месеца и пак същото.Сега ми стоят само колоните и ги ползвам в гаража :wink


TONO97
Мнения: 4
Регистриран на: Сря 28 фев 2018 9:57
Автомобил:
Двигател:

Re: Аудио система AIWA включих уредбата в захранването нищо не се случва

Мнениеот TONO97 » Сря 14 мар 2018 22:47


Благодаря, колега.



Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта