Здравейте,
Тъй като прочетох някой твърде агресивни мнения относно работата на Жоро, се чувствам задължен да напиша следното:
В края на 2009г. закупих (втора ръка от Италия) Пасат за 8000лв., производство 2009г. ТДИ, АФН (не помпа-дюза), 110 коня, с множество дефекти, които аз като пълен лаик не можех да установя по никакъв начин. На външен вид колата изглеждаше прекрасно, но..... Заедно с продавача ходихме до сервиза на Бош, където прегледаха двигателя на автомобила и казаха, че бил в добро състояние. След това отидохме в сервиза на г-н Владо Тричков (на разклона до ВСИ и Макдоналдс - пловдивчани го знаят), който ни каза, че ходовата част е без проблеми. Още на втората седмица след покупката се появиха течове от маркучите (представете си, бяха лепени със силикон, колкото да издържат при продажбата). Тогава потърсих помощ в интернет и намерих името на Георги Ходжев. Свързах се с него, оказа се, че е високо младо момче, завършил информатика и силно привързан към автомобилите и ралитата. Тогава той даже нямаше сервиз, а едно малко гаражче. След прегледа на колата се оказа, че ходовата част е в окаяно състояние, радиаторът е пробит на повече от 25 места, горивно нагнетателната помпа е за ремонт, дебитомерът е за смяна и задният мост е крив.
Оттогава - 2010 година досега, 2019 година, с две малки изключения: смяна на заден мост и задни накладки, с колата се е занимавал само г-н Георги Ходжев, който през тези години е спечелил пълното ми уважение като специалист и работар!!!! Моят автомобил беше доведен до отлично състояние, като бяха извършени множество ремонти от Жоро, в това число (съжалявам за офтопика, но съм сигурен, че има много колеги в моето положение, търсещи надежден и достоен специалист, способен да се справи с проблемите на автомобилите им):
1-Ремонт на ГНП.
2-Ремонт на стартер.
3-Ремонт на ABS.
4-Ремонт на разпределителен вал (оказа се, че е дефектен, с шупла, още при закупуването му)
5-Извършване на чип-тунинг (чудесно!)
6-Смяна на носачи, предни лагери, ролка на стартера и множество дребни ремонти, които бяха извършени професионално, без мрънкане, с изключително етично отношение и на символични цени!!!!!
И това от едно момче, което е абсолютен ентусиаст и с голям нюх към автомобилите.
Не приемайте моето мнение като възхвала, а като една възможност да намерите в тези трудни времена правилния човек. Такива не са много и не се намират лесно!
Сега колата ми е на двадесет години и върви много по-добре откогато я купих. Това всичкото е заслуга на Жоро!
ПС. Преди две години ме удариха и отново Жоро ми помогна да ми изчукат колата за рекордно време. А даже не сме близки..... Има и такива хора....
Сервиз FTMotorsports Пловдив чиптунинг, диагностика, ремонт
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сервиз FTMotorsports Пловдив чиптунинг, диагностика, ремонт
Последна промяна от Spas на Сря 18 сеп 2019 9:02, променено общо 2 пъти.
Причина: Поправи годината на произодство на колата ти, 2009-та AFN няма.
Причина: Поправи годината на произодство на колата ти, 2009-та AFN няма.
Представител съм на моторните масла YACCO и работя вече с тях!
Ако може цени за 5w40 LL; 5w40 fap; и за 5w30 german motors всичките от по 5 литра, правите ли поръчки с доставка?
Поздрави!
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Не съм доволен от сервиза.
Не информира клиента за срока на ремонта и при опит да се свържете с тях не отговарят. Звънят от скрити телефони.
И след извършване на ремонт по колата ми, не ми работи дясно Ел. Стъкло, по което не се е работило.
Не информира клиента за срока на ремонта и при опит да се свържете с тях не отговарят. Звънят от скрити телефони.
И след извършване на ремонт по колата ми, не ми работи дясно Ел. Стъкло, по което не се е работило.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
А преди да отправиш обвинения за не работещото ел.стъкло, което не е било предмет на ремонта, диагностицирана ли е причината за неизправността му?!
п.п. Жоро го познавам, некъв психар е, влезе ли в кола и почва по цял ден да си играе с джамовете...
п.п. Жоро го познавам, некъв психар е, влезе ли в кола и почва по цял ден да си играе с джамовете...
- bobitur
Колата беше с напълно работещи 4 Ел. Стъкла. Не обвинявам никого, случва се да се развали по всяко едно време. Просто споделям мнението си.
Колата е оставих в четвъртък за ремонт трябваше да се извърши за ден два. В петък в 17:30 след позвъняване не открих никой на телефона. Останах без кола за събота и неделя.
П.п. Явно дългото стоене на колата в сервиза, стъклото се повреди, т.е. от не раздвижване на. Механизъма.
Колата е оставих в четвъртък за ремонт трябваше да се извърши за ден два. В петък в 17:30 след позвъняване не открих никой на телефона. Останах без кола за събота и неделя.
П.п. Явно дългото стоене на колата в сервиза, стъклото се повреди, т.е. от не раздвижване на. Механизъма.
- nikolay_ss
- Автомобил: Touareg 7P6
- Двигател:
bobitur написа: П.п. Явно дългото стоене на колата в сервиза, стъклото се повреди, т.е. от не раздвижване на. Механизъма.
Чудя се в шоуруумовете как изобщо има коли с работещи ел. стъкла
Последна промяна от Spas на Сря 18 сеп 2019 9:03, променено общо 1 път.
Причина: Без СПАМ, моля!
Причина: Без СПАМ, моля!
- bobitur
За мен проблема не е в стъклото, ще се оправи с известна сума пари. По скоро проблема в сервиза е в информацията за извършване на ремонта, и срока. Претисних се защото не вдигаха телефон.
Тъй като преди време имах едно Пунто и го бях дал в един сервиз (няма да му пиша името да не прозвучи като реклама) за монтаж на газов инжекцион. След седмица си потърсих колата и сервиза не беше отворен, след дълги опити за контакт открих един от майсторите.
Бяха я прегряли след като не са обезвъздушили добре. И сменяха главата без да разбера. Хора сме да кажат. Щях да поема даже голяма част от сумата, поне да ми сменят гумички на клапаните, препасване и пълна ревизия на главата.
Така че вече съм много мнителен към сервизи в които ходя без да познавам.
Преди повече от 10 години бях ходил при Жоро с една тди и ми направи диагностика и открие проблема, но тогава беше в един гараж и работиш е сам.
Поздрави на всички и съвет към сервиза е за повече обръщане на внимание към клиента. Не зависи какъв ремонт му се извършва и какви пари ще се спечелят. Защото аз като не се върна там (което не се заричам) и като разкажа на 5 човека и те на още 25 и така може да загубят доста клиенти.
Успех с бизнеса момчета, нищо лично помогнахте колкото можахте.
Тъй като преди време имах едно Пунто и го бях дал в един сервиз (няма да му пиша името да не прозвучи като реклама) за монтаж на газов инжекцион. След седмица си потърсих колата и сервиза не беше отворен, след дълги опити за контакт открих един от майсторите.
Бяха я прегряли след като не са обезвъздушили добре. И сменяха главата без да разбера. Хора сме да кажат. Щях да поема даже голяма част от сумата, поне да ми сменят гумички на клапаните, препасване и пълна ревизия на главата.
Така че вече съм много мнителен към сервизи в които ходя без да познавам.
Преди повече от 10 години бях ходил при Жоро с една тди и ми направи диагностика и открие проблема, но тогава беше в един гараж и работиш е сам.
Поздрави на всички и съвет към сервиза е за повече обръщане на внимание към клиента. Не зависи какъв ремонт му се извършва и какви пари ще се спечелят. Защото аз като не се върна там (което не се заричам) и като разкажа на 5 човека и те на още 25 и така може да загубят доста клиенти.
Успех с бизнеса момчета, нищо лично помогнахте колкото можахте.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
bobitur написа:. В петък в 17:30 след позвъняване не открих никой на телефона...
bobitur написа:... Звънят от скрити телефони...
Жоро ти е звъннал от личния си номер, затова е със скрит номер. Да ти обяснявам ли защо човек с неговата работа се налага да има служебен и личен телефон?!
В петък след 17:30 т.е. след края на работния ден, кой очакваш да вдигне служебния?
От мен толкова, пожелавам на Жоро само коректни клиенти и по възможност по-малко подобни!
- bobitur
Сега вече подпалих!
Явно си някой от обкръжението му. Не искам да му правя анти, затова не се вппускам в подробности по случая.
Не ме интересува от какъв телефон звъни. И като пише, че ще работи до 18:00 и ако реши да си тръгне по-рано, което ме съмнява,
да се обади на клиента и информира, че има много друга работа, колата ще остане за събота и неделя там. Явно в Бг е така, всеки си гледа келепира.
Повече няма да пиша така че спокойно за обкръжението.
Поздрави на всички.
Явно си някой от обкръжението му. Не искам да му правя анти, затова не се вппускам в подробности по случая.
Не ме интересува от какъв телефон звъни. И като пише, че ще работи до 18:00 и ако реши да си тръгне по-рано, което ме съмнява,
да се обади на клиента и информира, че има много друга работа, колата ще остане за събота и неделя там. Явно в Бг е така, всеки си гледа келепира.
Повече няма да пиша така че спокойно за обкръжението.
Поздрави на всички.
bobitur написа:Колата беше с напълно работещи 4 Ел. Стъкла. Не обвинявам никого, случва се да се развали по всяко едно време. Просто споделям мнението си.
Като не обвиняваш никого, защо го споменаваш изобщо!? Защо не споменеш, че колата ти - върната от всички сервизи, беше отремонтирана, а не "направихте каквото можахте"?! Защо не споменеш за спестените ти пари,в следствие на препоръките и намесите на Георги?! Защо не спомена нещо когато си взимаше колата? Името на сервиза градено от Георги повече от 20 години, и търсено от поколения вече хора от цялата страна не можеш да го опетниш с безпочвени обвинения! Единствената грешка от наша страна, за която се ИЗВИНЯВАМЕ е пропуска на приемчика да ти се обади, за което си понесе последствията!
- bobitur
Първо, на никои други сервизи не съм е карал, и да съм винаги гледам да не споменавам. За да чуя някое различно мнение.
Второ. Колата не е оправена все още. Не ми беше обяснено подробно какво е прАвено, освен кривката на картерна вентилация. От която се съмнявах и аз. Имаше още поне няколко вакуум маркучи който не бяха сменени(доста напукани). Но както и да е. Явно е че като имат много работа, гледат от коя кола ще изкарат повече пари.
Трето. Дадоха ми номера на няколко маркучи от картерна вентилация, в които се съмняват и не ми обясниха кои са.
Живи и здрави да сте и да помагате, на повече хора. На мен не помогнахте просто олекнах с 109 лв. За кривка която в магазина е 15 лв.
Но не се сърдя на никой всеки храни семейство.
Второ. Колата не е оправена все още. Не ми беше обяснено подробно какво е прАвено, освен кривката на картерна вентилация. От която се съмнявах и аз. Имаше още поне няколко вакуум маркучи който не бяха сменени(доста напукани). Но както и да е. Явно е че като имат много работа, гледат от коя кола ще изкарат повече пари.
Трето. Дадоха ми номера на няколко маркучи от картерна вентилация, в които се съмняват и не ми обясниха кои са.
Живи и здрави да сте и да помагате, на повече хора. На мен не помогнахте просто олекнах с 109 лв. За кривка която в магазина е 15 лв.
Но не се сърдя на никой всеки храни семейство.
- radoslav.ivanov1
- Автомобил:
- Двигател:
Защо не сменяте съединители :(
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”