Формула 1, сезон 2021
- tomata
- Автомобил: VW Passat B5 Alhambra
- Двигател: AWT AWC
Re: Формула 1, сезон 2021
Според мене още минатала година, когато махнаха режимите на двигателите по време насъзтезанието беше удар по мерцедес и подбутване на ред бул.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Па да кажеш нещо за 2019?
И тоягата по Ферари?
И тоягата по Ферари?
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: CJS A 2016
tomata написа:Според мене още минатала година, когато махнаха режимите на двигателите по време насъзтезанието беше удар по мерцедес и подбутване на ред бул.
Доста смело, но неадекватно изказване.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Привет,
С clubs1.bg. създадохме ФБ група за обединяване на истинските фенове. За всяко състезание ще има игра с прогнози, като наградата за момента е ваучер за списанието ClubS1.
С помощ на екипа на clubs1 ще се опитаме за сезон 2022 да подсигурим награди от марки, свързани със спорта. За целта трябва да наберем скорост.
Можете да споделяте и публикувате всичко, свързано с Ф1.
https://www.facebook.com/groups/f1forfans/
Заповядайте.
ПП: Килограм Калий за годишна награда как Ви звучи?
С clubs1.bg. създадохме ФБ група за обединяване на истинските фенове. За всяко състезание ще има игра с прогнози, като наградата за момента е ваучер за списанието ClubS1.
С помощ на екипа на clubs1 ще се опитаме за сезон 2022 да подсигурим награди от марки, свързани със спорта. За целта трябва да наберем скорост.
Можете да споделяте и публикувате всичко, свързано с Ф1.
https://www.facebook.com/groups/f1forfans/
Заповядайте.
ПП: Килограм Калий за годишна награда как Ви звучи?
- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
Хаха идеално
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Дано да е за истински фенове, наградите не ме интересуват.
И Марто, вземи спомени където трябва там, ако може да не викат Момчил да коментира вече
И Марто, вземи спомени където трябва там, ако може да не викат Момчил да коментира вече
Момчил си е добре. Инженер Тенчев да не пръхти в микрофона като глиган, защото го слушам през колони и ми издуха говорителите. Това сериозно. А коментарите им са добри.
-
- VW експерт
И да усилят звука от пистата,а този от студиото да намалят. Като по ртл,или Скай спорт.
От години имам възможността да следя Ф1 по един испански канал и с голямо съжаление стигам до извода, че този вид репортажи и коментари се правят със страшно много пари. При всяко състезание се изпраща екит от 4-5 човека на пистата, които се грижат за интервютата с пилотите и шефовете на екипите. Реално пилотите са като циркови мишки, договорите им ги задължават да правят всякакви неща по време на 3-те дни състезание...от даване на интервюта, до готвене на пица, разпознаване на пистите с вързани очи, и какво ли още не.... като се търси шоуто. На второ място е самото коментаторско студио. Там един от коментаторите е Педро да ла Роса, заедно с едни, който е бил инженер във няколко отбора, включително и Ферари. Сбора на опита на един бивш пилот и бивш инженер прави коментарите много по-различни от тези на г-н Тенчев. Просто за съжаление става въпрос за пари... за страшно много пари
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Sharan 7M
- Двигател: AFN
padrino написа: следя Ф1 по един испански канал
Имат ли он-лайн излъчване и ако да, може ли линк, por favor?
radotom написа:padrino написа: следя Ф1 по един испански канал
Имат ли он-лайн излъчване и ако да, може ли линк, por favor?
За съжаление не знам да има... аз го гледам през сателит, като руснаци разбират кодовете. Иначе, канала се казва DAZN F1... но не съм търсил дали имат он-лайн... предполагам, че има.. но ще искат пари. Намирам този линк, на испанския DAZN F1, но когато го копирам и го сложа тук... после те насочва към страницата на DAZN F1 на английски... и не мога да си обясня защо го прави. Иначе канала е 24 часов, с много повторения на състезанията от този и предишни сезони
https://www.dazn.com/es-BG/competition/ ... zebja5etiq
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Kiofre написа:Момчил си е добре.
Моля те, обясни ми на кой свят Момчил си е добре......
-
- VW експерт
Zdravko Zankov написа:И да усилят звука от пистата,а този от студиото да намалят. Като по ртл,или Скай спорт.
Това мое предложение представихте ли го?
Spas написа:
Моля те, обясни ми на кой свят Момчил си е добре......
На този. До момента, в който започне да се шегува. Чувството му за хумор нещо куца. Иначе той, Георги и инженера се оформиха като добро трио.