Някой пътувал ли е скоро от там да каже две думи какво му е състоянието какво да очаквам или да търся друг път утре ми се налага да мина от там а не съм минавал от години.
Благодаря ви
Ришки проход - състояние и пътуване?
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Съжалявам, че не мога да дам актуална информация. Последния път беше в прилично състояние, но с голямо движение на огромни и нахални камиони. От няколко години съм привърженик на движението по т.н. "царски" пътица - такива с преобладаващо движение на себеподобни и с всички екстри. Романтиката и очарованието на пейзажа е едно, пътуването по работа друго. До сега тази позиция ми спестява неприятностите на пътя.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ришкия проход?
скоро ще ми се наложи да пътувам през рижкия проход ще може ли да ми кажете дали пътят е оправен защото чух слух че лично президента го е открил???
Благодаря !!!
доколкото знам е риШки а не риЖки проход...mod edit: vaskoto1
Благодаря !!!
доколкото знам е риШки а не риЖки проход...mod edit: vaskoto1
- threeseries
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Айде малко като онази приказка - дето си приказвали двама старци :
" - Чу ли дето Митко спечелил лека кола "Волга" от лотарията ?
- Чух, ама не Митко, а Петър, не "Волга", а "Москвич", и не я е спечелил от лотарията, ами го е блъснала на улицата ...".
Значи наистина наскоро бе "открит" проход, но не РиШкия, a Айтоския, не от Президента, а от Министъра на регионалното развитие. Става въпрос за пътя Провадия - Дългопол - Айтос. Мой познат минава наскоро от там, и каза че е перфектен - няма ги трите забележки, за които бяхме писали наскоро в една тема. Помисли си дали не си струва да минеш през него - вярно е, че пътя е малко по-тесен и с малко повече завои, но определено има много по-малко движение. Ако Ришкия проход е оправен, това е добра новина. Но движението там ми се струва че ще е повече (предимно товарни автомобили). Огледай ги хубаво на картата и си прецени.
Лек път !
" - Чу ли дето Митко спечелил лека кола "Волга" от лотарията ?
- Чух, ама не Митко, а Петър, не "Волга", а "Москвич", и не я е спечелил от лотарията, ами го е блъснала на улицата ...".
Значи наистина наскоро бе "открит" проход, но не РиШкия, a Айтоския, не от Президента, а от Министъра на регионалното развитие. Става въпрос за пътя Провадия - Дългопол - Айтос. Мой познат минава наскоро от там, и каза че е перфектен - няма ги трите забележки, за които бяхме писали наскоро в една тема. Помисли си дали не си струва да минеш през него - вярно е, че пътя е малко по-тесен и с малко повече завои, но определено има много по-малко движение. Ако Ришкия проход е оправен, това е добра новина. Но движението там ми се струва че ще е повече (предимно товарни автомобили). Огледай ги хубаво на картата и си прецени.
Лек път !