Дайте съвет за старото КАСКО

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Дайте съвет за старото КАСКО

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 04 апр 2007 20:20

Колеги проблема е следния каското ми сега е в БулИнс колата е Б4 Пасат седан там е застрахована за 6000.лв.,като сумата която трябва да заплатя за ново каско е 427лв.с 20% отстъпка чрез уш мой познат(бил съм ползвал неговата отстъпка),аз съм се спрял още на една възможност която е доста приемлива,а именно Армеец като колицата там ще я застраховат за 7000лв. и сумата която ще трябва да внеса е 390лв. с 10% чрез друг мой познат.Та питането ми е дайте съвет какво да правя да си останали в Бул Инс или да направя в Армеец,какво ще ме посъветвате :cry:

Последна промяна от MITKO_DVD на Сря 04 апр 2007 20:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Re: Дайте съвет за старото КАСКО

Мнениеот vaskoto1 » Сря 04 апр 2007 20:23

MITKO_DVD написа: каското ми сега е в БулИнс колата е Б4 Пасат седан там е застрахована за 6000хил.лв

алеле митееее що не каза че си с 6 милиона кинта застраховка ве-аз щях да ти я открадна деа... mhihi
сори ама не се стърпях просто... :oops:

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Сря 04 апр 2007 20:24

Аз лично бих те посъветвал да направиш в "Generali" при santo_trafficante,много ще ти помогне и е безкрайно точен :wink: Направиш ли си и гражданската там 35% намаление от каското,при щета плащат до 24 часа,но ти си преценяваш :lol:

Успех :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 04 апр 2007 20:28

Аз съм доволен от ДЗИ, малко ми забавиха парите, но платиха както трябва поне.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 04 апр 2007 20:35

Митко не виждам какъв ти е проблема след като в Армеец ти дават по добри условия. Щом ти е познат човека и знаеш че е точен прави там новото каско.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 04 апр 2007 20:40

teodor6769 написа:Митко не виждам какъв ти е проблема след като в Армеец ти дават по добри условия. Щом ти е познат човека и знаеш че е точен прави там новото каско.

Абе той е познат на мой много добър приятел и той ме праща при него ,така е и при БулИнс :roll:

Потребителски аватар
Теодор
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 04 апр 2007 20:46

Щом и на двете места са ти познати сам си прецени, но за проблеми после с досегашния ти застраховател мисля че няма защо да се притесняваш. :wink:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 04 апр 2007 20:55

братле нали знаеш че евтиното понякога излиза твърде скъпо... според мен няма защо да се местиш , а и другото което мисля е че този твой приятел нещо те гъбарка че ти прави отстъпка.....

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 05 апр 2007 8:35

тея твойте познати ползват сигурно някое вълшебно "шваке" :wink:
пасат 94год 7000лв :shock :shock :lol: :lol:

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 05 апр 2007 9:00

хихихихихи .... преди време зададох въпрос дали не е глупава постъпката да смениш застрахователя си ако си в БулИнс ... идеята ми беше да премина в ДЗИ .... попитах в ДЗИ как мислят дали ще има проблем ... и от там ми казаха ... "няма какво да се притесняваш за колата ти, ние презастраховаме в БулИнс" ... викам си "звучи добре" .... да ама такъв презастрахователен договор няма :!: и сега си трайкам и чакам да си подновя полицата отново в БулИнс

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 05 апр 2007 9:02

tankishev написа:хихихихихи .... преди време зададох въпрос дали не е глупава постъпката да смениш застрахователя си ако си в БулИнс ... идеята ми беше да премина в ДЗИ .... попитах в ДЗИ как мислят дали ще има проблем ... и от там ми казаха ... "няма какво да се притесняваш за колата ти, ние презастраховаме в БулИнс" ... викам си "звучи добре" .... да ама такъв презастрахователен договор няма :!: и сега си трайкам и чакам да си подновя полицата отново в БулИнс
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 05 апр 2007 9:05

Не си струва за 30 лева да си сменяш застрахователя, щом си доволен до момента ....

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Чет 05 апр 2007 9:13

tankishev написа:хихихихихи .... преди време зададох въпрос дали не е глупава постъпката да смениш застрахователя си ако си в БулИнс ... идеята ми беше да премина в ДЗИ .... попитах в ДЗИ как мислят дали ще има проблем ... и от там ми казаха ... "няма какво да се притесняваш за колата ти, ние презастраховаме в БулИнс" ... викам си "звучи добре" .... да ама такъв презастрахователен договор няма :!: и сега си трайкам и чакам да си подновя полицата отново в БулИнс

Ти да не чакаш да ти дадат на теб презастрахователен договор, той е един и е между Булинс и ДЗИ като всички коли от ДЗИ са застраховани срещу кражба в Булинс.

А пък на колегата мога да кажа че ще попадне от трън на глог.
Ако се поразтърси може да намери много теми за Булинс и Армеец.

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 05 апр 2007 9:15

Veso101 написа:Ти да не чакаш да ти дадат на теб презастрахователен договор, той е един и е между Булинс и ДЗИ като всички коли от ДЗИ са застраховани срещу кражба в Булинс.

хахаххахаах ... изложи се .... естествено, че не чакам такъв договор .... както казах ДЗИ НЕ презастрахова автомобилите си в БулИнс :!:

Потребителски аватар
Теодор
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 05 апр 2007 9:34

tankishev написа:
Veso101 написа:Ти да не чакаш да ти дадат на теб презастрахователен договор, той е един и е между Булинс и ДЗИ като всички коли от ДЗИ са застраховани срещу кражба в Булинс.

хахаххахаах ... изложи се .... естествено, че не чакам такъв договор .... както казах ДЗИ НЕ презастрахова автомобилите си в БулИнс :!:
    Една малка подробност по темата, колите застраховани в ДЗИ се маркират и са със стикери на Бул Инс. :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”