Дайте съвет за старото КАСКО
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Дайте съвет за старото КАСКО
Колеги проблема е следния каското ми сега е в БулИнс колата е Б4 Пасат седан там е застрахована за 6000.лв.,като сумата която трябва да заплатя за ново каско е 427лв.с 20% отстъпка чрез уш мой познат(бил съм ползвал неговата отстъпка),аз съм се спрял още на една възможност която е доста приемлива,а именно Армеец като колицата там ще я застраховат за 7000лв. и сумата която ще трябва да внеса е 390лв. с 10% чрез друг мой познат.Та питането ми е дайте съвет какво да правя да си останали в Бул Инс или да направя в Армеец,какво ще ме посъветвате 

Последна промяна от MITKO_DVD на Сря 04 апр 2007 20:25, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дайте съвет за старото КАСКО
MITKO_DVD написа: каското ми сега е в БулИнс колата е Б4 Пасат седан там е застрахована за 6000хил.лв
алеле митееее що не каза че си с 6 милиона кинта застраховка ве-аз щях да ти я открадна деа...

сори ама не се стърпях просто...

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
хихихихихи .... преди време зададох въпрос дали не е глупава постъпката да смениш застрахователя си ако си в БулИнс ... идеята ми беше да премина в ДЗИ .... попитах в ДЗИ как мислят дали ще има проблем ... и от там ми казаха ... "няма какво да се притесняваш за колата ти, ние презастраховаме в БулИнс" ... викам си "звучи добре" .... да ама такъв презастрахователен договор няма
и сега си трайкам и чакам да си подновя полицата отново в БулИнс

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
tankishev написа:хихихихихи .... преди време зададох въпрос дали не е глупава постъпката да смениш застрахователя си ако си в БулИнс ... идеята ми беше да премина в ДЗИ .... попитах в ДЗИ как мислят дали ще има проблем ... и от там ми казаха ... "няма какво да се притесняваш за колата ти, ние презастраховаме в БулИнс" ... викам си "звучи добре" .... да ама такъв презастрахователен договор нямаи сега си трайкам и чакам да си подновя полицата отново в БулИнс

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
tankishev написа:хихихихихи .... преди време зададох въпрос дали не е глупава постъпката да смениш застрахователя си ако си в БулИнс ... идеята ми беше да премина в ДЗИ .... попитах в ДЗИ как мислят дали ще има проблем ... и от там ми казаха ... "няма какво да се притесняваш за колата ти, ние презастраховаме в БулИнс" ... викам си "звучи добре" .... да ама такъв презастрахователен договор нямаи сега си трайкам и чакам да си подновя полицата отново в БулИнс
Ти да не чакаш да ти дадат на теб презастрахователен договор, той е един и е между Булинс и ДЗИ като всички коли от ДЗИ са застраховани срещу кражба в Булинс.
А пък на колегата мога да кажа че ще попадне от трън на глог.
Ако се поразтърси може да намери много теми за Булинс и Армеец.
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
Veso101 написа:Ти да не чакаш да ти дадат на теб презастрахователен договор, той е един и е между Булинс и ДЗИ като всички коли от ДЗИ са застраховани срещу кражба в Булинс.
хахаххахаах ... изложи се .... естествено, че не чакам такъв договор .... както казах ДЗИ НЕ презастрахова автомобилите си в БулИнс

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
tankishev написа:Veso101 написа:Ти да не чакаш да ти дадат на теб презастрахователен договор, той е един и е между Булинс и ДЗИ като всички коли от ДЗИ са застраховани срещу кражба в Булинс.
хахаххахаах ... изложи се .... естествено, че не чакам такъв договор .... както казах ДЗИ НЕ презастрахова автомобилите си в БулИнс
- Една малка подробност по темата, колите застраховани в ДЗИ се маркират и са със стикери на Бул Инс.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”