Питане за фарове??????
- binata55
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питане за фарове??????
За B5 става въпрос.Дали да си взема "Ангелските очи"или обикновенни но кристални"с гладкото стъкло".....Много са ми матирали оригиналните и съм пред голяма дилема.Интересува ме кой от двата варианта свети по добре.Сега макар и матови светят добре"като не броиме дългите"тепам птиците на 3-я етаж"но ме дразни матировката.Предложте на неукия.....кое е по добре.Кое свети по добре.....на няколко пъти засичам колеги с такива фарове"Анг.очи" ама се разминаваме.Набелязъл съм си един в Борово и ако трябва ще го чакам да го питам. 

- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
ре

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
от година съм с фарове на Фк с лупите;два месеца ги карах без ксенон-доволно светят а след като сложих ксенона се у4удих от ефекта;с обикновени крушки снопа които излиза от лупата е към 30 градуса а с ксенона по4ти двоино
ел регулирането на фаровете също се запазва-прехвърлят се машинките от старите фарове
ли4но аз съм много доволен от фаровете на фк с лупа и поставен ксенон;сравнявал съм и с други made in china и производните им -ФК свети в пъти по добре

ел регулирането на фаровете също се запазва-прехвърлят се машинките от старите фарове
ли4но аз съм много доволен от фаровете на фк с лупа и поставен ксенон;сравнявал съм и с други made in china и производните им -ФК свети в пъти по добре
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
yuleto написа:И аз съм решила да си сменям фаровете, защото мойте са много матирали. И понеже съм раздвоена, молбата ми е ако има колеги с форове Ангелски очи или с кристалния фар нека да пратат някоя снимчица в помощ.
Предварително благодаря
Ами душко, то тия горните са някакви ангелски очички, а тези на никс са кристални с лупи...

- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако мога и аз да се включа с едно питане - кои фарове имат вграден фар за мъгла в секцията за дълги светлини. Аз щях да вземам Angel Eyes на FK но след запитване към тях ми отговориха че светлина за мъгла няма.
Та ако можете да ме насочите към някои фарчета но да си имат и светлина за мъгла. Върши си работа и не искам да се разделям с опцията.
Та ако можете да ме насочите към някои фарчета но да си имат и светлина за мъгла. Върши си работа и не искам да се разделям с опцията.