OrionBG написа:Здравейте! Това ми е първия пост тук но се надявам, че ще наваксам бързо!
Та на въпроса! Интересувам се от едно Corrado G60 но горкото много са го модвали и нещо не е наред с горивната система! Гвигателя е сменян с 2.0 16в но е монтирана G60 турбината и останалите прилежащи компоненти! До тук добре! НО!!! Винаги има едно НО!!
При ниски обороти е толкожа удушено че си е...ло мамата! но след 140КМ/ч се изстрелва като лудо! А и на 400М дава около 17.5сек!!!!
Ужасно направо! Новия двигател е (А9 или 9А не сам сигурен кое след кое беше) и ЕКУ-то е от 1,8-то! Та според мен и други хора не и стига бензина докато не се развърти двигателя до към 4хил. оборота!
Ако се настъпи за старт горкото му се и..а мамата!
Може ли да се коригира това ЛЕСНО И НЕ МНОГО Скъпо за да знам какво да правя! Много ще съм благодарен ако някой може да помогне защото много ми хареса машинката но при това положение.....
Не съм голям разбирач точно на тема Корадо, но аз по принцип бягам далеч от коли с толкова "модове" по тях, особено пък по двигателя!
Първо не се знае причината за тази намеса!!!
Второ тези двигатели имат скъпа поддръжка и нямаш представа колко много може да ти струва да я приведеш в ред.
И накрая ако си решил наистина да я купуваш, то прежали 30-40 лв. и я закарай някъде да й проверят компресия, тоци, компютъра за грешки....защото това са най-скъпо струващите ремонти по двигателя!
Аз например никога не бих купил кола, която е "пипана" толкова много - винаги се стремя да купувам кола, която е възможно най-близо до оригинала, пък аз ако искам мога да си направя и сам някой мод...
Според мен, ако не й стига бензина, то това ще се случва във високите обороти , а не на ниските!!!