Колко би струвало обръщане на волан на пасат модел 2001

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
tonyM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tonyM » Вто 18 ное 2008 22:45

Ако не се лъжа, фаровете трябва да са различни само във стъклата. Имам впредвид различни са Френеловите им лещи. И оттам лъча е по висок отляво за тези с десен волан. И на къси да си, на тези отсреща винаги им се струва, че си на дълги, и ще те подсещат постоянно. Предната ми кола беше с десен волан, и знам как е. Няма оправия, даже и максимално да ги смъкнеш надолу с регулировка. Единствената оправия е смяна на стъклата, или целите фаове. Сещам се и за още една- на ферибота за Франция преди години гледах англичанин как си лепи едни лепенки на фаровете за целта. Закриват тази част от Френеловите лещи на стъклата, които фокусират лъча нагоре вляво. Потърси такива лепенки или си направи сам. Обаче при ГТП винаги ще ти правят проблем. Сигурно и с КАТ ще е така.

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Вто 18 ное 2008 23:19

не мисля 4е фаровете са проблем ,аз сменях на голфа с един англииски фар и спокойно си го настроих да си свети по нашенски,има си 2 джаджета с врътки и можеш да си ги гласиш както искаш

dido6i
Автомобил: GOLF
Двигател: AHW

Има начин

Мнениеот dido6i » Съб 22 ное 2008 9:16

Има начин за управия.просто сваляме фара махаме капа4ето на механизъма за управление на фаровете нагоре и надолу,след това въртим едно колелце докато долният край на фара отиде достатъчно напред и слагаме така фара без да слагаме жакчето на механизъма за управление(щото ако го сложим то си го връща в старото положение) и си караме нощем колкото искаме.

Потребителски аватар
OvivO
Автомобил: какъвто си искам
Двигател: с който си искам

Re: Колко би струвало обръщане на волан на пасат модел 2001

Мнениеот OvivO » Вто 27 яну 2009 11:06

Аз карам кола с десен волан и ми премигваха доста често първите дни.
Взех едно ключе и си ги направих да светят почти максимално вдясно и сега са (почти) перфектни, като вече доста време никой не ми свети. В момента осветявам дори тротоара вдясно, както си е на колите с ляв волан.

Върни се в “Passat”