алелееее ще направиш моята грешка...
тая броня кой ще я прави? девил-а ли?
бягай надалеч!!!!! ще замине на първия месец! а и доста крива ще ти я направят....
ако си решил оригинал от германия - става ама да знаеш че идва много много ниско колата...
Продадох манията
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи , в крайна сметка след разговора днес с бояджията взехме само боя цвят бордо .
Ако слагах такива фарове
щеше да е добре с черна маска .
Но при положение че фаровете ще са такива
и съм с бели стопове , ще е по-добре с решетка бордо .
А за бронята не знам кой ще я прави но за сега само тук намерих такава http://www.redline-tuning.com/cat/1_35_57/view/255/
Ако слагах такива фарове

Но при положение че фаровете ще са такива

А за бронята не знам кой ще я прави но за сега само тук намерих такава http://www.redline-tuning.com/cat/1_35_57/view/255/
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Ма то аз още нищо не съм почнал да правя . Имах удар в преден десен калник , гнило на багажника и много ми беше очукана решетката от камъчета та се нуждаех от бояджийски корекций та за това боядисвам решетката , а като събера всички чарколяци и спойлери , ще се пръска всичко на ново .
Но все пак ето някоя снимка .
Това беше основния проблем на багажника , но покрай него го отнесе и емблемата

Това тук е след като напаснах калника , за да не трябва да се огъва след боята и да се боядиса отвън свален .

Това са ми новите стопове

Чакам да си избера окачването и да си го взема и ще почват да се монтират и джантите (17'ки) и да се изчислят какви фланци ще иползват .

За сега съм купил две чисто нови 215/40/17 Семперит за отзад и търся две втора употреба 205/40/17 за отпред , ако някой продава да звънка !

Взел съм ново акумолаторче.

Това са дреболийте който остават да се сменят по окачването.

И маската в полу-завършен вид.

Очаква се закопуването на брони , вежда за над фаровете , фарове , вежда за задния прозорец , спойлер за багажника и прагове тип М3 и накрая пак боя .
Извинявам се за големите снимки , но не знам как става далаверата със смаляването .
Последна промяна от Ventoman на Вто 13 фев 2007 23:05, променено общо 1 път.
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега взех колата от боя , ама не съм до край доволен . Багажника си го китвах аз та за това не трябва да се оплаквам , но не са уцелили боята (малко по-светла е) , най-личи на калника а на маската се беше стекъл леко лака та остана да се преправя иначе съм я направил джам . Половин час трима там ме разпиваха как съм го постигнал това със стъклопласта , как съм успял да взема точната форма и как съм я направил толкова равна
За сега съм доволен , все пак като се сложат всички глезотийки ще се пръска цялата и тогава няма да има разлика в цвета . Искам да се боядиса перфектно . Работя като печатар и се занимавам с бой и кофти и не съответстваща продукция не издавам , искам и така да ми се боядиса колата
(чак намерих дефекти в боята на чистоновите джанти
)

За сега съм доволен , все пак като се сложат всички глезотийки ще се пръска цялата и тогава няма да има разлика в цвета . Искам да се боядиса перфектно . Работя като печатар и се занимавам с бой и кофти и не съответстваща продукция не издавам , искам и така да ми се боядиса колата