черния голф има нужда от едно задно крило, а и тези джанти мен лично не ми харесват, на много малко коли и джипове по-скоро, стоят добре. Бед луук-а е по-удачния вариант, но пък медената пита за решетка повече ми харесва, евала за голфетата
Не съм съгласен, но то всеки има различен вкус. Единственото, което не ми харесва в черния голф са огледалата. Някак си не се връзват много. А, за задното крило, смятам, че и това е достатъчно голямо. Няма нужда от пейки
Здравейте.Не исках да пускам нова тема и затова реших да ви попитам в тази.Тъи като много Голф 4 имат имобилайзер и серво управление и до някъде е свързано с темата..Нядявам се че няма да ми се смеете за въпроса тъй като съм зелена тиква още във форума,та затова се регистрирах да науча нещо от батковците.Та въпроса ми е. Какво е имобилайзер и серво управление?И дано Дон Хуан Голфа не се сърди че съм пуснал тук запитването си.Благодаря.
Имобилайзер е електронна система, която прави невъзможно запалването на колата, ако не са изпълнени някакви условия (набиране на код, присъствие на радио устройство - част от ключа в колата, последователно или едновременно докосване на определни места в колата и т.н. - имобилайзери много и най-различни.
Електрическото серво управление на QASHQAI със система за добавяне на тежест на волана спрямо скоростта, го прави изключително маневрен, без проблем преминавате около паркирали коли, дупки и всички препятствия които се изпречат пред вас.