Смятате ли ,че е възможно..............пак от блондинката

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 20 яну 2006 17:08

amazonka написа: .Аз и на 1.4 съм навита ама вие нещо не го харесвате....

Най-после да уцелиш :lol: Това двигателче си е точно за теб.Вземи си пари и отскочи до Дупница,просто няма начин да не се върнеш с Голфара оттам.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 20 яну 2006 17:10

Даскала знае къде е извора на италианките ;).

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 20 яну 2006 17:19

Бе моята италианка засега не ме е предала :lol: Амазонке,плащах я за 4000+газова,септември месец,вижда ми се запазена.Това да си купиш кола без да си проверила в Дупница не е работа :wink:

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Пет 20 яну 2006 17:30

има добри коли в Дупница но много трябва де се внимава там

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пет 20 яну 2006 18:26

В дупница определено трябва да се внимава много!!! Найстина идеята за човек който разбира от коли е добра.Като пообиколите 10-15 колици и ти ще знаеш какво да гледаш.Аз като си търсих Г3 ходих и до Горубляне ама си викнах човек които работи в сервиз.Добре че беше той да ми пообясни какво да гледам, иначе се бях навил за една, а тя излезе удряна.Накрая си я взех от Благоевград пак с човек но той беше трето лице.L&R със сигурност го знае джамбазина (на исхода за софия, под ЮЗУ-то).Общо взето съм доволен от колата и цената.После поразпитах за този джамбазин от тук и там и не казаха лощи думи! Но колкото и да се гледа енда кола пак може да има изненади!

Извинявам се за отклонението по темата.

Последна промяна от ANNIHILATOR на Пет 20 яну 2006 18:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
amazonka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amazonka » Пет 20 яну 2006 18:41

:!: Даите инфо за двигателите и на кои може да се сложи гас и на кои -не . Каква е разликата в разхода на м/у 1.4 /1.6 /1.8
duel
:evil: Не ми харесва тона на някои от вас не бива да ме подценявате имам доста дълаг стаж имала съм 5-коли и 2 мотора и за всички съм се грижила сама и съм знаела достатъчно за марката, модела кои може да се погрижи за определен проблем . Ухото и окото ми не е на начинаещ . Просто не познавам характеристиките на модела и по- трудно мога да доловя нюансите на нещата .Имах Джета 6 години но беше дизел така, че ....

:wink: Благодаря на всички които ме образоват и помагат да не направя избор за които ще съжалявам. :D

Естествено че преди да е купя ще се направят всички прегледи и замервания на двигател и т.н.
В Пловдив някаде имали място за тестване на амортисиори

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пет 20 яну 2006 20:19

amazonka написа: В Пловдив някаде имали място за тестване на амортисиори
D&N на рогошко шосе има за 5 кинта тест :wink: на "друсачка" за 10 мин става.

Потребителски аватар
amazonka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amazonka » Пет 20 яну 2006 21:00

super

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пет 20 яну 2006 21:05

spam amazonka какъв е тоя миниатюрен аватар
:arrow: Изображение :lol:!

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пет 20 яну 2006 21:26

amazonka написа::!: Даите инфо за двигателите и на кои може да се сложи гас и на кои -не . Каква е разликата в разхода на м/у 1.4 /1.6 /1.8
duel
:evil: Не ми харесва тона на някои от вас не бива да ме подценявате имам доста дълаг стаж имала съм 5-коли и 2 мотора и за всички съм се грижила сама и съм знаела достатъчно за марката, модела кои може да се погрижи за определен проблем . Ухото и окото ми не е на начинаещ . Просто не познавам характеристиките на модела и по- трудно мога да доловя нюансите на нещата .Имах Джета 6 години но беше дизел така, че ....

:wink: Благодаря на всички които ме образоват и помагат да не направя избор за които ще съжалявам. :D

Естествено че преди да е купя ще се направят всички прегледи и замервания на двигател и т.н.
В Пловдив някаде имали място за тестване на амортисиори

Стига бе.

П.П. Ква ГАС , кви 5 лева ...
Уфффф, бях тръгнал да оправям правописните грешки, но е написано толкова неграмотно, че нямам никакъв шанс ...

Потребителски аватар
amazonka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amazonka » Пет 20 яну 2006 22:38

А :lol: ми аз за това немога да си кача и снимка боравенето с компютър ми създава доста проблеми ако трябва и правописа да си оправям......................
Черепаха
kiss my ass kiss my ass

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пет 20 яну 2006 22:56

Разгледай тази страница http://www.doppel-wobber.de/ - тук ще намериш всичко което те интересува за Голф :wink:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 20 яну 2006 23:38

zemon_CA9977AA написа:но имам приятел с такъв мотор с пласмасивитеколектори и вече година го кара и няма проблеми :wink:

AEE то ми ще стане през май на 1 година. За вървенето си върви и вдига повече от 2 ката с мотор EZ. Не гори повече от 10 на скапано градско.Даже и ел.люка му все още работи. Само лятото дето изгоря вентилатора на радиатора / механична повреда-счупена пружина блокира ротора /
:) Само дето не ства за газ, а и не ми се дават 1300лв за газов инжекцион.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 21 яну 2006 1:31

amazonka,
Ето ти и моя съвет, специално за Голф 3:
1.4 и 1.6 двигателите моноинжекция са принципно едни и същи като конструкция, изключвам 1.6 101PS който е от по-друг тип.
При 1.4 има модел който е след 94' година производство, който е мулти инжекцион - него те съветвам да избягваш. С пластмасови всмукателни колектори е и слагането на газова уредба не е препоръчително.
1.8 има две модификации:
ААМ - 75PS
ABS - 90PS
И двата са добри и подлежат на третиране с газова уредба, без да има странични ефекти (при правилно монтирана газова уредба).
Разликата при разхода на 1.4, 1.6 и 1.8 е много малка, особено в режим на шофиране в града, затова пък усещането при вървенето при по-мощните двигатели е по-осезаемо.
Аз бях с двигател 1.4 ABD (92') и го смених с 1.8 AAM.
Имаше мнения от типа: "Ама толкова труд за 15 PS само ли?"
Отговора е: "Да, струва си", отделно и някои други приемущества, които не мисля да споменавам тук.
Наскоро търсихме с един приятел Голф 3 1.8, но от обикалянията ни намерихме само два от над 50 Голфа, които гледахме. Повечето бяха 1.6 или 1.4, Така и не успяхме да намерим 1.8 и купихме 1.6 - човека е доволен, но това му е първата собствена кола.
За мен извода е, че 1.8 двигателите са с по-успешна конструкция, при по добър вървеж и сравнително по-добър разход за този вървеж.
Поддръжката на такъв двигател е на същата цена, като по-слабите.
Моя съвет е да потърсиш кола с повече търпение.
Препоръчвам ти двигател 1.8 и двата модела са добри.

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Съб 21 яну 2006 12:10

Като имаш пред вид, че 90% 1.4, 1.6(75) и 1.8 на пазара са до 94г. тоест поне 12 годишни:( Каквото и да си говорим това са стари коли. Според мен търси кола произведена 97 или най-много 96г.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”