Може би ми е по-лесно , защото като се съберем да пиеме някъде си взимам една пура и тва е

musura написа:russonera написа:Електронни цигари![]()
![]()
поне има ли ефект.
Еми ако може да се нарече "ефект", че вече месец и половина не пуша истински цигра, тогава да, има ефект
Plumber написа:Ама ако решиш можеш ли без електронното чудо вече?И пробвал ли си да запалиш цигара да видиш как ще ти се отрази?
дайте някакво инфо за тези електронни цигари-аз не пуша и никога не съм пушил -ама ми се допуши електронна цигара....баси тая тема влияе зле на непушачите-като ви чета постовете с какъв скрит и явен захлас говорите за пушене...и ми се допушва....russonera написа:Еми тези електронните цигари вредят ли на здравето.То ся като се замислиш няма нещо дето да не вреди ама.....
kiko написа:дайте някакво инфо за тези електронни цигари-аз не пуша и никога не съм пушил -ама ми се допуши електронна цигара....баси тая тема влияе зле на непушачите-като ви чета постовете с какъв скрит и явен захлас говорите за пушене...и ми се допушва....russonera написа:Еми тези електронните цигари вредят ли на здравето.То ся като се замислиш няма нещо дето да не вреди ама.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 134 госта