Евро Инс - sucks big time

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Nadka
Автомобил:
Двигател:

Евро Инс - sucks big time

Мнениеот Nadka » Сря 05 окт 2005 20:49

Момчета,
искам само да ви предупредя да ни си правите застраховки в Евро Инс, защото измамата е пълна. Няма да разказвам цялата си история с тях и знам, че всички компании рекетират, но в Евро Инс наистина е ЗЛЕ! Достатъчно е да ви кажа, че в стойността на щетите ми пише, че смяната на тавана (обърнах се на капак) струва 80 лв.
No commnet......

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Сря 05 окт 2005 21:31

Наде, действително тия са някаква пирамида :twisted: Изплащат ми за изкривена джанта и счупен тас всичко 22.50 лв. за Галаксито. Само изправянето е 20 лв. (Диана), а тасът с 50% овехтяване по Шваке е минимум 30 лева. Не говоря, че в Европа няма "ремонт на джанта", а нова такава :roll:

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 05 окт 2005 21:55

Преди 2-3 месеца правих ремонт на кола, застрахована при тях. Ремонта ми излезе 1460лв, като можех да спестя около 300 ако не бързах много. Те изплатиха 600лв. Тия ще ги псувам постоянно и навсякъде :evil:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 06 окт 2005 0:02

Същата работа е и в левски !!

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

22

Мнениеот landwarrior » Чет 06 окт 2005 1:07

WDW написа:Същата работа е и в левски !!

кво ще кажете за Армеец??

П.П аз съм в булинс но съмчул добри неща за Армеиците!

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Чет 06 окт 2005 8:54

В Армеец ли е най-добра застраховката колеги?

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Чет 06 окт 2005 9:26

Чух много добри неща за Орелци и мисля към тях да се насоча! hmmmm

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 06 окт 2005 10:17

Булстрад, ДЗи и ако става в Алианц
аз в други компании тип: "дай парите пък ще видим не ходя"
п.с. имам наблюдения от клиенти, така че ми е доста голям матриала :lol: за сравнение

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 06 окт 2005 10:37

И аз съм към Орел и съм доволен засега. Общо взето съм на + даже.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 06 окт 2005 10:41

Аз съм в булстрад и съм много доволен ,общо досега са ми изплатили около 2300 лв по колата ,сега ще отида да се дозастраховам ,че вече нямам очи да им се появя.Сигорно другата година ще ме застраховат с +30% като рисков клиент хихи :).Така че ако се застраховате там няма да сбъркате :)

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Чет 06 окт 2005 13:28

Аз лично съм доволен от Евро инс и трета година съм при тях.Досега са ми плащали коректно за всяка щета,за която съм ходил,като за последната ми платиха близо 2000лв.,които ми стигнаха за ремонта и даже малко остана и за почерпка.Застрахован съм в офиса им в гр.Бургас и мога да кажа,че засега са точни.А за конкретната сума,която се плаща много зависи и каква е реалната застрахователна оценка на колата .Също така при огледа на щетите добре е да се гледа какво пише застрахователя в протокола за оглед,преди да го подпишеш,че си съгласен с констатациите,тъй като обикновено имат навика да омаловажават нещата и да пишат по-малко работи отколкото са в действителност или пък правят другия номер да пишат за възстановяване части,които реално трябва да се сменят с нови.Тъпото е,че застрахователите си имат някаква тарифа за заплащане на труд и материали,която въобще няма нищо общо с реалността.Например според тази тарифа цената на час труд е различна за нов и за по-стар автомобил,а в действителност като отида в сервиза с моя Пасат 93 ми взимат за час труд 17 лв.,колкото вземат и на Пасат 3В и на Туарег и на всеки един автомобил който влезе в сервиза.За частите е нормално да има някаква разлика за нов и стар автомобил,тъй като все пак и смачкания ми калник не беше чисто нов,а произведен през 1993 г. ,а с парите които плащат за смяна на калник стигат за такъв втора употреба,че и остават,но не са и наполовината на стойността на такъв калник в Юнитрейд.

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Съб 08 окт 2005 22:40

zord написа:В Армеец ли е най-добра застраховката колеги?

Определено в момента Армеец е лидер в ценово отношение: 6,55% за пълно каско без отстъпките, а и като обслужване на клиенти и плащане нямат проблеми.
Доказателство за това е, че за първото шестмесечие на 2005г. Армеец отчита 215% увеличение на приходите от "Автокаско" в сравнение със същия период на 2004г.

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Вто 18 апр 2006 11:28

а имате ли опит с български имоти?

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Вто 18 апр 2006 11:59

аз съм в Армеец - засега доволен. имам само една щета миналата година като се жулнах леко и ми платиха добре, даже остнаха некви дребни, само дето за да им влезнеш в сервиза трябва да не си на изплащане или да си си внесъл всички вноски, иначе ти ги приспадат от оставащите вноски+ако трябва и доплащане. Иначе Орел дават по добра отстъпка за ГО+каско но % им е по голям и в крайна сметка за моя голф разликата дойде към 40,50лв. и реших, че не си заслужава дя сменям застрахователя, а и макс. сума за която ми предложиха да го застраховам беше по ниска от тази на Армеец. Освен това съм чувал/дори агента ми го каза/, че на тях много им крадат колите...

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Вто 18 апр 2006 12:36

не съм бил към друг застраховател освен алианц..много са коректни :bowdown

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”