Преден теглич ???
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преден теглич ???
Пичове, може да е много тъп въпроса обаче... в книжката на Полото пише че предния теглич се навива като се свали едно капаче отпред в бронята - и там наистина има дупка - ама къде е самата скоба за която се тегли? има ли някво спесифично място където не съм се сетил да погледна, че седи там или просто си нямам такава и ако е така - от къде да си купя такова нещо? 

- lodigiani
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също нямам теглич, не защото си е нямало, а просто някой е решил да не го оставя в колата
Та.... ходих при един стругар да ми прави теглич, обаче трябваше да маха цялата броня, за да вземе хубаво стъпката за резбата и се отказах. Карам си без теглич, което не е много хубаво понеже няма как да ме дърпат ако се наложи. Само информативто да кажа, че теглича при Голф3 не става, резбата е друга.
Иначе знам, че такъв теглич струва около 10лв, но и аз не знам от къде да си купя. Ако някой знае, да свирка.
ПП: Веднъж гледах едно Поло на Горубляне, видях теглича в багажника и много се изкушавах да си го прибера

Та.... ходих при един стругар да ми прави теглич, обаче трябваше да маха цялата броня, за да вземе хубаво стъпката за резбата и се отказах. Карам си без теглич, което не е много хубаво понеже няма как да ме дърпат ако се наложи. Само информативто да кажа, че теглича при Голф3 не става, резбата е друга.
Иначе знам, че такъв теглич струва около 10лв, но и аз не знам от къде да си купя. Ако някой знае, да свирка.
ПП: Веднъж гледах едно Поло на Горубляне, видях теглича в багажника и много се изкушавах да си го прибера

- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хммм... не знам и аз къде има lodigiani, ама смятам да проверя по моргите може и да е останал някъде някой случайно... ама трябва да е за поло специално така ли? Трябва да се види по околовръстното морги има няколко, на Враня има 3 и най-вече при италианеца - на разклона за овча купел, след земляне - там има ТОНОВЕ чаркалаци
ако намеря - ще кажа къде има 

- lodigiani
- Автомобил:
- Двигател:
stil написа:Вземи теглич назаем от някой колега. По него да ти направят резбата. Защо да се сваля бронята?
Ами ако има от къде да взема теглич да ми направи стругаря дубликат - да, ама няма от кой с поло да взема. Иначе аз ходих при един преди време да ми вземе стъпка от резбата на тръбата обаче не стана понеже тръбата е малко по-навътре в бронята и не успя да вземе стъпка. Вариянта беше да свалим бронята, обаче аз се отказах.
Така или иначе ПОЛО не закъсва

kimbaten - айде все пак ако намериш от някъде - свиркай

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”