След проблемите,които имаше форума и кампанията за набиране на средства имаше градивна критика от,която УС и ОС на "Клуб на привържениците на Фолксваген в България" си взехме бележка.
За да има прозрачност и за да няма подмятания от сорта:"рекетьори","бирници" и т.н.
Изградихме приоритети от,които #1 е:
Закупуването на нов мощен компютър за "дом" на Сайта и Форума на VW-маниаците.
В момента се преглеждат,оценяват и сравняват оферти от водещите комп.фирми в България.
Тъй като в този форум иам 1000 активни потребители/повечето с големи познания в IT/ще има 1001 мнения по въпроса.
Затова дискутиращите са ограничени до 12 човека /администратори и модератори/.
Събраните средства ще се използват само и единствено за сървър и хостинг.
Нека да не изпадаме в еуфория и да се хвърлим на първото,което ни попадне.
Молим за вашето търпение и разбиране.
балгодарим за вниманието.
Относно сървър машината.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Да,
Днес Bratt са превели парите от неговата фирма на Voodoo Computers и имам потвърждение, че са получили копието от платежното нареждане по факса. Утре сутринта ще отида да им дам останалите части - втория хард диск, видео картата, флопито и ЦД записвачката за да ги монтират и тях и да се надяваме, че утре следобяд машината ще е сглобена и готова за инсталиране.
Самата инсталация ще я правиме най-вероятно вдругиден, ако утре са готови с машината.
Относно точната сума нека Bratt пусне последната им оферта и това което е превел. Мисля, че беше $1253.00 без ДДС
Днес Bratt са превели парите от неговата фирма на Voodoo Computers и имам потвърждение, че са получили копието от платежното нареждане по факса. Утре сутринта ще отида да им дам останалите части - втория хард диск, видео картата, флопито и ЦД записвачката за да ги монтират и тях и да се надяваме, че утре следобяд машината ще е сглобена и готова за инсталиране.
Самата инсталация ще я правиме най-вероятно вдругиден, ако утре са готови с машината.
Относно точната сума нека Bratt пусне последната им оферта и това което е превел. Мисля, че беше $1253.00 без ДДС
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
Сега ходих до счетоводния отдел, ама са си тръгнали (факса с проформата е там).
Относно крайната цена, която сме платили, това е 2511.01 лева с ДДС, преведени на Вуду ООД. ДДС-то го поема фирмата ни, така че 2092.51 лв. сме платили ние (клубниците) реално......Утре ще постна факса и платежното...да нема хъката-мъката;)... 'сичко на масата
Edited: Имам да връщам 3.49 лв.
Here is:

Относно крайната цена, която сме платили, това е 2511.01 лева с ДДС, преведени на Вуду ООД. ДДС-то го поема фирмата ни, така че 2092.51 лв. сме платили ние (клубниците) реално......Утре ще постна факса и платежното...да нема хъката-мъката;)... 'сичко на масата

Edited: Имам да връщам 3.49 лв.

Here is:

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тия си му стигат, на моята машина има два вентилатора .... един на захранването 12 см и един на процесора 8 см ... и двата в момента са изключени автоматично и се включват единствено когато температурата се повиши ...... мразя като съм заобиколен отвсякаде от компютри, и от тях да се чуват звуци като от турбина ......
Това дъно има QFAN което значи че саморегулира оборотите на вентилаторите си спрямо температурата, така че който е около него няма да има чуството, че ще го отнесе торнадо
..... SATA Sеagate диска е нов а той е с DFB окачване такаче е невероятно тих и не пече повече от 35 градуса дори и да е натоварен .....

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
така сървъра вече е закаран и чакаме само да се конфигурира докрай
да се качи сайта и форума пробите и готово!
та за темата за охлаждане...
не се притеснявайте там където е си има климатик и повярвайте си е достатъчно охладено
качвам снимки та да видите къде е....
първо беше закаран до там безопасно
тука малко снимки където бачкат тия мислехме първо там да е ама колко и да е странно нямаше място ама грам!!
толкова пц-та не бях виждал...
е тука един звяр...
та слязохме в мазето малееее такива чуде не бях виждал бррррр студено е там между другото
конкуренция...
черното кабелче под белия е нашто си! айде и ние към юпиесите
хайде и към суитча за мишка клавиатура и монитор
климатика брррр бррр брррр
чао чао сървър...
ама ка свети шукарно на тъмно (тунинг
)
и едно странно решение на дел което ме кара да се сещам за парното при фау ветата
със светловоди се изведжат лампичките на различно ниво Screwy

да се качи сайта и форума пробите и готово!
та за темата за охлаждане...
не се притеснявайте там където е си има климатик и повярвайте си е достатъчно охладено
качвам снимки та да видите къде е....
първо беше закаран до там безопасно

тука малко снимки където бачкат тия мислехме първо там да е ама колко и да е странно нямаше място ама грам!!
толкова пц-та не бях виждал...

е тука един звяр...

та слязохме в мазето малееее такива чуде не бях виждал бррррр студено е там между другото

конкуренция...

черното кабелче под белия е нашто си! айде и ние към юпиесите

хайде и към суитча за мишка клавиатура и монитор

климатика брррр бррр брррр

чао чао сървър...
ама ка свети шукарно на тъмно (тунинг

и едно странно решение на дел което ме кара да се сещам за парното при фау ветата
със светловоди се изведжат лампичките на различно ниво Screwy