Какво е маслото за хидравиката на волана
- La4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво е маслото за хидравиката на волана
Кажете какво масло да си купя за хидравликата на волата (сервото), 4е тука в Несебър, където съм в момента ми твърдят , че за автоматичните скоросни кутии и за сервото било едно и също, което ме озадачава. Пуснах търсачката , но нищо не излиза по темата, или аз не търся както трябва.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
За хидравликата на волана трябва да отговаря на спецификацията на VW G........дето са ти я написали по-горе колегите.Такова нещо обаче има май само в сервиза на Фолксваген в Бургас зад бензиностанция Бова се намира.Иначе продават хидравлична течност ,аз лично в момента съм с ATF22 и нямам никакви проблеми.Има такива и на Валволин и шел и изобщо и на други марки.ATF струва десетина лева за опаковката от 0.5 л.,на Валволин мисля,че беше към 15 лв. За ATF Dextron в книжката го дават само за автоматичната скоростна кутия и не става за хидравликата на волана по-различно е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
vw16v написа:За хидравликата на волана трябва да отговаря на спецификацията на VW G........дето са ти я написали по-горе колегите.Такова нещо обаче има май само в сервиза на Фолксваген в Бургас зад бензиностанция Бова се намира.Иначе продават хидравлична течност ,аз лично в момента съм с ATF22 и нямам никакви проблеми.Има такива и на Валволин и шел и изобщо и на други марки.ATF струва десетина лева за опаковката от 0.5 л.,на Валволин мисля,че беше към 15 лв. За ATF Dextron в книжката го дават само за автоматичната скоростна кутия и не става за хидравликата на волана по-различно е.
че къде прочете в книжката за хидр. течност

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”