Колеги, някой ако е правил наскоро Годишен технически преглед моля да сподели КЪДЕ и КОЛКО е платил. Живея в Дианабад, работя в Гео Милев, така че автосервиз някъде наоколо ще е най-добре.
Налага до края на месеца - сряда да мина, а ми е все тая къде ще е - важното е да е най-евтино.
Всичко си ми е наред освен ръчната спирачка, но тва едва ли ще е проблем.
Автосервизи ГТП Цени
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ами то и във автосервиз фулда до нас на Симеоновско шосе е 25 лв. ама ме интересува по-евтино дали има ако знае някой
Vlad777 написа:Аз ИМАМ!
Гражданска в ДЗИ! СБА с София знам само към Панчарево след околовръстното? Има ли нещо по-близо?
Има и едно СБА в Младост-3, там излиза 7.00лв. ако имаш Гражданска в ДЗИ. Но не препоръчвам да ходите там - Като видят, че си от "безплатните" ти го изкарват през носа. Проверяват всичко по устав. Светлини, ходова част и спирачки изобщо няма да коментирам. Задължително актуален стикер на газовата бутилка и паспорт на уредбата, всякакви глупости като триъгълник, обдихвател в аптечката, крик, резервна гума и за кавото още там се сетите (включително вода в казанчето за обмиване на стъклата и недай си боже да не Ви е запушена пръскалката на задното стъкло). Пожарогасители тип "дезедорант" не се признават ! Педанти до умопобъркване ! Все едно си в Германия. Само дето като се огледаш дупките по пътищата са си все същите, а мръсотията по и около тях си е една Българска ...
Ако все пак имате нерви да ги изтраете и успеете да минете на преглед там - бъдете сигурни колата Ви е в перфектно състояние ... до първата дупка ...
Моля да бъда разбран правилно - не възразявам срещу това някой да си гледа работата съвестно. Както виждате дори не съм и посмял да коментирам светлините, ходовата част и спирачките - надали има нещо което трябва да е в по-безупречно състояние в един автомобил (това не означава, че другите неща са по маловажни). Но ме дразни подхода бе братчета - това, което се иска от нас -- на 100% да го даваме, а това дето се иска от държавата - като например да поправя пътищата с парите дето НИЕ И ГИ ДАВАМЕ (разбирай винетки) - се прави на ущипана ученичка. Иначе няма нищо лошо в това Годишният технически преглед да бъде "... строг, но справедлив !" (както се казваше в един BG филм).
Червената Jeta е прав - за намеци и пазарлъци не си и помисляйте !
Червената Jeta е прав - за намеци и пазарлъци не си и помисляйте !
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”