Ел. шибидах
Ел. шибидах
Дали може шибидаха на Г3 GL да се отваря и като люк, задната страна нагоре или само се прибира в тавана! Ако става как?
- davidbros
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с друг модел явно. При мен копчето е едно. В затворено положение при хоризонтално натискане/бутане/ на бутона /плъзгане/ се отваря напред-назад, а при натискане в двата края на бутона съответно надолу-нагоре.
Като я взех мойта бе6е с изключен люк /видях го чак като свалих кората на управлението/ и се оказа че има скасан водач. Нов комплект ляво и дясно жила със водачите е около 200 лв., но в някой случаи може и да се оправи-както се получи при мен.
Като я взех мойта бе6е с изключен люк /видях го чак като свалих кората на управлението/ и се оказа че има скасан водач. Нов комплект ляво и дясно жила със водачите е около 200 лв., но в някой случаи може и да се оправи-както се получи при мен.
~None~ написа:folci написа:е..си: , мойто е много по-елегантно. съвсем малки копченца!
това Г3 от коя година е? моя е 12.94г.
Копчетата ти се струват големи, щото съм ги снимал мнго от близо и е изрязано от снимка 2048х1536, за това
на другата среща ела да видиш мойте. нищо общо

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”