Eeex застрахователи.......

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Eeex застрахователи.......

Мнениеот luciuz » Пон 20 фев 2006 14:52

Значи 2 години бях застрахован в Лев Инс, оставил съм им към 1 200 лв, от 1 месец съм в ДЗИ. За тия 2 години имам само една щета - колегата който ме удари, беше виновен, парите са дошли от неговата ГО. Така, че още стоим на 1200 лв:) Няколко дни преди да ми изтече каското виждам че ми е счупен единия стоп. Отидох в ЛевИнс, заведоха ми щетата нормално. 5 дни по-късно бях вече бях в застрахован в ДЗИ. Купих си нов стоп (65-75 лв. струва, с отстъпката ми излезе 40 лв). Отивам в ЛевИнс да им оставя счупения и те искат да видят сменения. Гледат го, виждат че съм с лепенки на Булинс (Кейт) и в петък идва писмо - "Отказваме да изплатим обещетение, на основание точка 15, във връзка с т.14.1"

Въпросната точка 14.1 гласи: "Да маркира в оторизираните пунктове .... "

Тук моля някой да поясни:
1) Не съм маркирал новия стоп при тях (въпреки че вече съм клиент на друг застраховател) - абсурдно според мен.

2) Малко пояснение - колата е внесесена в БГ с кристални стопове (както по късно разбрах), които са свалени и на тяхно място са сложени нормални, които са били маркирани в Кейт на Булинс. До тях има сложена маркировка на ЛевИнс.

Това също ми се струва абсурдно, още повече, че при завеждането на щетата хората видяха, че има 2 маркировки.

Та с две думи, въпреки че съм им оставил толкова пари, като виждат, че не съм им клиент по най-циганския начин ми го връщат. Не съм за 65 или 40 лв - даже бях забравил. Не си правят сметка, че по този начин ще загубят много повече клиенти.

Да им приседнат дано:)

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 20 фев 2006 15:00

Колега прежали ги парите. Дървени костюми да си купят с тях. Не че и другите застрахователи не са измамници, ама пък чак пък такива мошеници като бившите ти не са! :f_ckyou:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Re: Eeex застрахователи.......

Мнениеот batmilko » Пон 20 фев 2006 15:01

luciuz написа:Да им приседнат дано:)

дано, дано

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Пон 20 фев 2006 15:05

madmen написа:Колега прежали ги парите.

нали ти казвам - бях даже забравил:)

Тази година имах възможност да ползвам 20% отстъпка към ЛевИнс, но се бях отказал.

А и в ДЗИ ми направиха 10% остъпка и имах още 10% от ГО, така че пак се получи 20:)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 20 фев 2006 16:32

потвърждава се моето мнение за тая компания, още като бяха левски спартак бяха мърлячи
прав си, но за 60 лв. разчитат, че няма да ги съдиш

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”