ПОМОЩ!!!счупено стъкло на огледало-демонтиране Как става??
- RaZU
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ПОМОЩ!!!счупено стъкло на огледало-демонтиране Как става??
значи счупи ми се стъклото на огледалото иначе всичко друго си работи как се маха счупеното стъкло ? и от къде мога да намеря здраво?
Последна промяна от RaZU на Сря 15 мар 2006 22:42, променено общо 2 пъти.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 17:08, променено общо 1 път.
- RaZU
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
чесно да ви кажа стигнал сам до сваляне на огледалото от колата и незнма на такака какво да правя. Аз незнам дали се сменя само съклото или се сменя заедно с пластма сата и като го разгледах изобщо не мога да разбера как да го отворя
че да махна или стъклото или стъклито с пласт масата
еи сега ще погледна дали има щипки

vw_golf_2_Memphis написа:има 4 щипки...вдигаш стъклото нагоре и ще видиш долните...и с нещо ги откачаш...
поне на Г2 е така
- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
RaZU написа:чесно да ви кажа стигнал сам до сваляне на огледалото от колата и незнма на такака какво да правя. Аз незнам дали се сменя само съклото или се сменя заедно с пластма сата и като го разгледах изобщо не мога да разбера как да го отворяче да махна или стъклото или стъклито с пласт масата
vw_golf_2_Memphis написа:има 4 щипки...вдигаш стъклото нагоре и ще видиш долните...и с нещо ги откачаш...
поне на Г2 е така
На мен в един магазин ми казаха 65лв за дясно и 115лв за ляво оригинални - немски. Ако го отлепиш от пластамса и залепиш друго отгоре - някаде тук бях чел, че ще се прецака нагревателя и ще трябва да си го преправяш или да караш без него. Само стъкло е към 5-10лв. Огледало с пластмаса май към 20лв, но без нагревател. Сам си смятай кой вариант ще предпочетеш. Мен ми намериха оргинално на старо за 10лв. от морга или салон (голям късмет). За самото сваляне знам че огледалото се дава в крайно положени и внимателно с помоща на отверка се издърпва от щифтовете му, но не го правих аз и не наблюдавах как става така, че повече не мога да ти помогна.
- RaZU
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи разлепих стаклото, но като сам с 2-ве леви лаце повредих нагревателя
здраве да е
очистих го отдолу а иначе като го погледнах има някъкви болчета от долу които го държат до колкото разбрах, но с какво се развиват един господ знае
щипки има но са за капака отзаде а и с него и без него се нямам достап до болчетата
иначе нагревател не ми трябва аз и без това го използвам много малко това огледало аи едва ли ще е проблем след като много коли нямат нагревател
P.S. да попитам значи има едни метални пластинки отдолу трябва ли да го оставям или може да ги махна ????

очистих го отдолу а иначе като го погледнах има някъкви болчета от долу които го държат до колкото разбрах, но с какво се развиват един господ знае
щипки има но са за капака отзаде а и с него и без него се нямам достап до болчетата

иначе нагревател не ми трябва аз и без това го използвам много малко това огледало аи едва ли ще е проблем след като много коли нямат нагревател
P.S. да попитам значи има едни метални пластинки отдолу трябва ли да го оставям или може да ги махна ????
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 17:08, променено общо 1 път.
- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
RaZU написа:добре и никои ли незнае как се отделя пластмасата от огледалото??
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9355&highlight=%EE%E3%EB%E5%E4%E0%EB%EE+%EF%EB%E0%F1%F2%EC%E0%F1%E0
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6336&highlight=%EE%E3%EB%E5%E4%E0%EB%EE
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”