АНТИ ШУМ-искам съвети
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
АНТИ ШУМ-искам съвети
Значи с променливото осветление на таблото сме готови-НЕВЕРОЯТНО-утре ще дам линк за филмче. Но сега искам съвет дали си заслужава да се захващаме със ПРОТИВОШУМ В КУПЕТО. ЗНАЧИ ТОВА Е МИКРОФОНИ/2 ИЛИ 3/ С ПРОЦЕСОР КОЙТО ПРИЕМА ШУМА В КУПЕТО И ПРОИЗВЕЖДА ОБРАТНИ ЗВУКОВИ ВЪЛНИ-И СЕ ПОЛУЧАВА НУЛЕВ ШУМ/95%/ Комфортно-да.А дали ще е полезно или не.Тоест ако нещо се разхлопа по окачване или мотор почти нямя да се разбере.ДАЙТЕ СЪВЕТ дали си заслужава да се бъхтим. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Последна промяна от SMEL на Чет 20 апр 2006 19:56, променено общо 1 път.
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Не си открил топлата вода
Скъпите модели на BLAUPUNKT това го могат още от 1998 г.
Даже имат функция като прекараш колата през някоя дупка да се генерира противошум с bassbox-a - голяма екстра. До колкото си спомням цената на това чудо почваше от около 2000$ - но информацията ми е стара. Давай смело има смисъл - особено ако решението излезе ефтино - то в БГ друго не се харчи.

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Музиката ще се чува, ама най-добре според мен да се сложи отделна система... хем по-лесно.. с отделни 1-2 колони..
Да не се меша музиката в колата.. разбира се като праснеш в дупка, заедно с специфичният сигнал, може да умре и някоя честота... което не е болка за умиране..
Но убии ме такава схема не съм срещал...
Да не се меша музиката в колата.. разбира се като праснеш в дупка, заедно с специфичният сигнал, може да умре и някоя честота... което не е болка за умиране..
Но убии ме такава схема не съм срещал...