поредната справка за свещи ( в търсачката не намерих за този мотор нещо разисквано)
пичове според Аутодата-та дават NGK-BK7EKU-0,8mm
дават и на Бош и Шампион 2 варианта но те въобще не ме интересуват.
та да попитам този модел според Аутодата-та ли да си зема свещи (АБФ-а ми е 93 год.) или след произвеждането му е измислен някои по - добър вариант за свещи за този мотор
благодаря...
АБФ -> свещи
- kiko26
- Автомобил: VW
- Двигател: Passat B8
ето тези
В книжния каталог на NGK колега дават ето този номер свещти BKUR6ET-10.И със сигурност са тези.В етката съ6то ги дават тези.
- FreAk
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ето тези
kiko26 написа:В книжния каталог на NGK колега дават ето този номер свещти BKUR6ET-10.И със сигурност са тези.В етката съ6то ги дават тези.
ок те са същите, но не са платинени, а при тези които аз съм казал Р означава Platinium
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ето тези
kiko26 написа:В книжния каталог на NGK колега дават ето този номер свещти BKUR6ET-10.И със сигурност са тези.В етката съ6то ги дават тези.
аз утре ще си купувам такива.... това е според каталога на NGK тия ги дават за тоя мотор 11.хх лв. бройаката ми казаха
В аутотраде също ми бяха казали тези (не съм на 100% сигура) там ми ги даваха за 14,ьь бройката....
В трети пък магазин нямаше като за моя мотор и казаха че едва ли някаде ще ги имат на склад щото били платинени и бройката била кам 30-40лв.

DENSO IRIDIUM POWER
При мен DENSO IRIDIUM POWER са на цена 28лв./бр. , а при покупка на над 3 опаковки отстъпка 15 процента .За повече подробности пишете на adventurecarbg@abv.bg
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”