начи колеги от както съм го взел голфа,вече за 2ри път днес ми изпляка тая гумичката която предпазва да не гръмне конзолата на инжекциона(един гумен пръстен който седи след плочката,преди възд. филтър)
какъв може да е проблема ?!
Виж колега старата ми 3ка беше с газова 2.0 115кс 2Е мотор за 1година ми гръмна 2 пъти и то за един ден и се оказа че на въздушния филтър ми паднали скобичките и дърпа въздух отстрани,казаха ми че гърмяло поради бедна смес.Сложих си скобичките и нямаше проблем Така че ако всичко ти е наред според мен пробвай да пуснеш малко повечко газ и тогава ако не стане купувай тези работи за които ти говорят колегите.Успех
rusiq_24 написа:....и тогава ако не стане купувай тези работи за които ти говорят колегите.Успех
Не става въпрос да купува напосоки, а да провери кое не е в ред!
По принцип аз първо бих свалил дистр. капачка за да видя дали няма нагар или конденз -> тогава гърми задължително.
Аз имах същия проблем закарах я на един газаджия направи и неква диагностика взе ми 15-20 лв. вече не помня точно сложи ми нова дистрибуторна капачка и от тогава всичко е шест
GTI-Mafia написа:ДНЕС ПАК ГРЪМНА УТРЕ ШЕ РАЗКОСТА ВСИЧКО ПО ЗАПАЛВАНЕТО !!!!!
Колегите са прави кабели , свещи и дистрибутор на мене тия дни зе да ми гърми и като го погледнах дистрибуторната капачка се държеше само на единия щифт ( идея си нямам как е станало това ) и на 3 и 4 цилиндър свещите ми бяха се развили така че прегледай тия работи и предполагам че ще си решиш проблема
след цялостна проверка се установи че проблема не идва от запалването....
прегледал съм свещите,кабелите и капачката....всичко е пушка
други варианти ???никси ми каза да си видя главата
Коя глава??? сега сериозно:Центровката ????
Гърмежите се получават и при прекалено богата/бедна смес (създава се обратно налягане към филтъра) Въртял ли си чешмите на газта?
Да смуче въздух отнякъде?