Имам проблем с ABS-a на моя ГОЛФ3 GTI - понякога работи, а друг път не. При запалване проверката му минава и няма проблем, но като го пробвам не работи.
Може ли някой да даде идея или да ми препоръчате сервиз да ида да погледнат.
Проблем с ABS-a на ГОЛФ3
Re: Проблем с ABS-a на ГОЛФ3
damga написа:..., но като го пробвам не работи.
Я кажи как правиш пробите и по кво съдиш че не работи? Гумите ли блокират или не усещаш "прибутване"то на педала ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз имах подобен проблем, Г3 1.8 моно синхро, ламапта за АБС-а ми светеше и не бачкаше, има няколко варианта:
1. Виж да не са ти мръсни датчиците на колелата, отиди на автомивка и им кажи хубаво да ти изпръскат колелата, може да е от мръсотия и да не е еднакво разстоянието или да са просто затлачени....
2. Провери си, джантите, да не са много криви, защото по някога от много силни удари като се кривне и пак се изменя разстоянието на датчика(14мм ако не се лъжа)......
3. Тоци, тва е вече сложно, може да е проблем в АБС апарата, може да е жичка, съединение, влага, окис, много работи.....
При мен беше повече 1-ви вариант.......
Успех
1. Виж да не са ти мръсни датчиците на колелата, отиди на автомивка и им кажи хубаво да ти изпръскат колелата, може да е от мръсотия и да не е еднакво разстоянието или да са просто затлачени....
2. Провери си, джантите, да не са много криви, защото по някога от много силни удари като се кривне и пак се изменя разстоянието на датчика(14мм ако не се лъжа)......
3. Тоци, тва е вече сложно, може да е проблем в АБС апарата, може да е жичка, съединение, влага, окис, много работи.....
При мен беше повече 1-ви вариант.......
Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”