"VESKONY" за проблемите ни с газовите уредби!+++++

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

"VESKONY" за проблемите ни с газовите уредби!+++++

Мнениеот Dragon » Съб 01 юли 2006 14:33

Момичета и момчета, дамен унд херен!
Благодарение на мнението на popeye (да е жив и здрав) в този форум реших да изпробвам услугите на Вескони Рейсинг. Истина е, че почаках около половин - един час да ми дойде реда, но момчето направи чудеса с колата и проблема, който имах. Всички други майстори, при които съм ходил вдигаха рамене, а именно 90% загуба на мощност след загряване на колата над 70 градуса. Веско 5 пъти проверява, сверява и настройва, докато не остане доволен и реши проблема - свещите (не бяха изобщо за моята кола). На всичкото отгоре нямах достатъчно пари да му платя прегледа и настройките по колата (общо 15лв), заедно с новите ми свещи и остана да му давам началото на другата седмица!
Разбира много Веско от Вескони Рейсинг, да знаете, можете да му се доверите напълно за проблемите си с газовите уредби!!!

Адресът на сервиза е: точно срещи OMVто на продължението на бул. Несторов в уличката като влезете, на 15 метра вдясно има голяма (май беше синя) порта. Като влезете вътре в далечния десен ъгъл пак трябва да завиете надясно. Гаражът е бял, пише необяснимо защо автоаларми... , иначе Вескони Рейсинг не пише!
Телефонът на Веско: 0898490902.
Стискам палци на всички ви! 8)

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Съб 01 юли 2006 15:02

Много е добър, доста приятели ходиха при него, единственият проблем е, че се чака много :?
Аз няколко пъти ходих и не успях да се доредя, трябва да седиш и да чакаш да се освободи :?

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Нед 02 юли 2006 21:41

CellNet ™ написа:Много е добър, доста приятели ходиха при него, единственият проблем е, че се чака много :?
Аз няколко пъти ходих и не успях да се доредя, трябва да седиш и да чакаш да се освободи :?

Вероятно си прав, но според мен е по-добре да се изчакат час-два, но да можеш да разчиташ на майстор, който си разбира от работата и върши чудеса! :wink:

Потребителски аватар
karoh
Автомобил: Golf 4
Двигател: AGR1998
Контакти:

Мнениеот karoh » Пон 03 юли 2006 17:17

И аз съм ходил там Васко е направо супер.

Потребителски аватар
popeye
Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
Двигател: AMX 193hp 2771cc
Контакти:

Мнениеот popeye » Сря 23 авг 2006 21:25

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”