Благодарение на мнението на popeye (да е жив и здрав) в този форум реших да изпробвам услугите на Вескони Рейсинг. Истина е, че почаках около половин - един час да ми дойде реда, но момчето направи чудеса с колата и проблема, който имах. Всички други майстори, при които съм ходил вдигаха рамене, а именно 90% загуба на мощност след загряване на колата над 70 градуса. Веско 5 пъти проверява, сверява и настройва, докато не остане доволен и реши проблема - свещите (не бяха изобщо за моята кола). На всичкото отгоре нямах достатъчно пари да му платя прегледа и настройките по колата (общо 15лв), заедно с новите ми свещи и остана да му давам началото на другата седмица!
Разбира много Веско от Вескони Рейсинг, да знаете, можете да му се доверите напълно за проблемите си с газовите уредби!!!
Адресът на сервиза е: точно срещи OMVто на продължението на бул. Несторов в уличката като влезете, на 15 метра вдясно има голяма (май беше синя) порта. Като влезете вътре в далечния десен ъгъл пак трябва да завиете надясно. Гаражът е бял, пише необяснимо защо автоаларми... , иначе Вескони Рейсинг не пише!
Телефонът на Веско: 0898490902.
Стискам палци на всички ви!