Здравейте колеги!
Счупен ми е левият водач на шибедаха (това на,което се навива шпилката при отваряне). Някой може ли да ме насочи каде да тъся такова нещо и как мога да го оправя.
Не се движи шибедаха
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
моя го правих имах същия проблем.
сваля се целия таван, после се сваля шибедаха и се магери-много е тънко и ако не знаеш каво правиш си е направо опасно.
тия скапани отливки са от цам и за по крехки от молив баси!
после ми се налага да правя още няколко шибедаха...вече насън да ме бутнеш...
втора ръка целия люк комплект с тавата и всичко е към 100 кинта.
който иска да си намери и после да заповяда да му го сменя.
може да излезе по тънко ако си мамериш някой със строшен противоположен механизъм...
на мене ми остана един десен здрав ама е обещан на niki127 ако той се откаже-ще е свободен ама се съмнявам...
сваля се целия таван, после се сваля шибедаха и се магери-много е тънко и ако не знаеш каво правиш си е направо опасно.
тия скапани отливки са от цам и за по крехки от молив баси!
после ми се налага да правя още няколко шибедаха...вече насън да ме бутнеш...
втора ръка целия люк комплект с тавата и всичко е към 100 кинта.
който иска да си намери и после да заповяда да му го сменя.
може да излезе по тънко ако си мамериш някой със строшен противоположен механизъм...
на мене ми остана един десен здрав ама е обещан на niki127 ако той се откаже-ще е свободен ама се съмнявам...

Не се движи шибедаха
vaskoto1, благодаря за отговора!
Левия и десния механизъм еднакви ли са и може ли да не се откачва цялата тапицерия, а само то левия край където е счупения механизъм и така да се смени?
А шибедаха на всички VW III еднакъв ли е и можеш ли да ме насочиш от коя автоморга да го потърся?
И накрая колко ще искаш за работата?
Левия и десния механизъм еднакви ли са и може ли да не се откачва цялата тапицерия, а само то левия край където е счупения механизъм и така да се смени?
А шибедаха на всички VW III еднакъв ли е и можеш ли да ме насочиш от коя автоморга да го потърся?
И накрая колко ще искаш за работата?
шибедах
Благодаря Ви още веднъж!
Току що обиколих вс. магазинчета на Симеон - никъде нямат. Само един арбин каза, че е продал един такъв шибедах за 180 лв.
Ще търся във весника!
Току що обиколих вс. магазинчета на Симеон - никъде нямат. Само един арбин каза, че е продал един такъв шибедах за 180 лв.
Ще търся във весника!
тел.
bullet
имаш ли телефон на този майстор?
Кората на тавана добре ли е сложена обратно (има ли много счупени щипки) и колко време трае ремонта?
имаш ли телефон на този майстор?
Кората на тавана добре ли е сложена обратно (има ли много счупени щипки) и колко време трае ремонта?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”