здравейте,
как да си оправя нагревателчетата на задното стъкло?! само 3 от тях работят и е много неприятно.
Jordan
подгряване на задно стъкло
- spokomen
- Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
- Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
- Контакти:
Мисля, че в Бриколаж продаваха едно специално лепило - електропроводимо. Ако хванеш къде точно прекъсва - можеш да пробваш с него. Лично аз не съм опитвал, но на един причтел на реното му беше прекъснало на едно място и след като го залепи се оправи. Не знам колко е трайно защото след 2 месеца продаде реното и си купи Голф.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: подгряване на задно стъкло
Колеги, "възкресявам" тази тема понеже не намерих някакво инфо откъде може да се купи наистина работещо електропроводящо лепило.
На отоплението на задното стъкло едната клема се е разлепила от контакта си. Като я гледам май не е била запоена, а залепена там. Как да я поправя?
На отоплението на задното стъкло едната клема се е разлепила от контакта си. Като я гледам май не е била запоена, а залепена там. Как да я поправя?
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
В магазини Конрад, ето това. Изпробвано, върши работа, няколко лева е.

-
- Автомобил:
- Двигател:
push, гледах я темата, но е отпреди няколко години. Явно това лепило от Конрад е все още на пазара (благодаря на muns61).
Само да видя къде ще намеря магазин на Конрад, че в Ямбол не съм чул да имат обект.
Само да видя къде ще намеря магазин на Конрад, че в Ямбол не съм чул да имат обект.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
muns61 написа:В магазини Конрад, ето това. Изпробвано, върши работа, няколко лева е...
+1

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Има разни методи по въпроса,в Бриколаж лепилото струва майка си и баща си и всичките роднини до 9-то коляно.Лепилото,което се предлага в Конрад (мисля,че нямат магазини извън София),върши работа.Мои приятели са си бъркали такова лепило - смесват обикновено лепило със ситни стружки от някакъв метал и си става електропроводимо лепило,ама ако го намериш готово,няма за какво да го бъркаш и да се мъчиш.Оправя се по този начин,не е проблем,работи си,докато не се прекъсне някъде другаде.Обикновено се прекъсва,когато бършеш заедното стъкло нагоре-надолу или в кръг отвътре,то така не се бърше,защото с парцала може да прецакаш подгрева безгрижно,особено ако натискаш повечеко. Направо се кефя някой комшия като вземе един вестник на топка и натърка стъклото отзад,после цяла зима му е потен задния джам

- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Конрад има и в Стара Загора 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Фирмата, която представя Конрад в Бг, е Щайнбергер. Баси немските имена, а само китайско продават!
Мисля, че имат и интернет магазин.

Мисля, че имат и интернет магазин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето го сайта на Конрад http://www.stbbg.com, а ето и въпросното лепило http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=7694.
Проблемът е, че аз нямам прекъснати писти (реотанчета), а ми е отлепена едната клема. В други форуми четох, че за опроводяване върши работа, но за здраво залепване на клемата може и да не издържи - от вибрациите се отлепва пак. Някои колеги (на други марки - Рено, Хонда) са успели да я запоят, други пък казват, че при тях тенола не хваща... Трябва да пробвам, но се чудя кое първо - дали лепилото, дали поенето
Проблемът е, че аз нямам прекъснати писти (реотанчета), а ми е отлепена едната клема. В други форуми четох, че за опроводяване върши работа, но за здраво залепване на клемата може и да не издържи - от вибрациите се отлепва пак. Някои колеги (на други марки - Рено, Хонда) са успели да я запоят, други пък казват, че при тях тенола не хваща... Трябва да пробвам, но се чудя кое първо - дали лепилото, дали поенето

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”