Търся ресторант...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Търся ресторант...
Абе нали и аз мисля да се женя...трябва ми ресторант. Жената (така де, бъдещата) чете по некви форуми разни мнения....и едно такова я смути много - управителя на ресторанта им казал, че трябва да дадат по 20 лв на всеки сервитьор, както и на готвачите, щото иначе щели да им развалят сватбата. Не ми се иска да се стига до сакътлъци....нямам и намерение да им плащам допълнително. Ако трябва ше им подпаля после ресторанта...другото което е - уговаряш ресторант, уговаряте порции и в деня преди сватбата ти се обаждат и почват въртели, че видиш ли 60 човека било малко, ако нищо не стане с телефонното обаждане те удрят в порциите....абе с две думи те държат в ръцете си до последно. Затова молбата ми е: ако някой има ресторант или познава такива хора - моля да ме свърже. Целя да избегна гореупоменатите проблеми...други идеи също да добре дошли. И последното което ми идва на акъла - може ли някак си да се застраховам с предварителен договор относно плащането, порциите, услугите и прочие?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:трябва ти просто свестен ресторант и свестен собственик.
баш това търся....затова тука питам, много хора с разни интереси и професии, шанса най-голям ми се струва. иначе другото което остава е търсене и налучкване

- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търся ресторант...
buFka написа:Абе нали и аз мисля да се женя...трябва ми ресторант. Жената (така де, бъдещата) чете по некви форуми разни мнения....и едно такова я смути много - управителя на ресторанта им казал, че трябва да дадат по 20 лв на всеки сервитьор, както и на готвачите, щото иначе щели да им развалят сватбата....
А честито и от мен!

Буфка, за кой ресторант това...??

То това си е често изнудване!

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Надя, незнам за кой ресторант....
L&R - така така...и накря ти слагат някви неща, които никой не ги е пил/ял
а кат за капак, серитьоите са тренирани и в сръчност и ти опразват джобовете при възможност. абе мафия.....накрая ше взема една ливада с 3 селски маси и разни животинки да се връткат бавничко над някой огин, ама пък тогава съм зависим от времето и ако завали си **** мамата пак...
аз затова питах дали има начин всичко да се парафира с договор, и ако реша да им тествам случайни порции дали отгоарят на предписания в договор грамаж
L&R - така така...и накря ти слагат някви неща, които никой не ги е пил/ял

а кат за капак, серитьоите са тренирани и в сръчност и ти опразват джобовете при възможност. абе мафия.....накрая ше взема една ливада с 3 селски маси и разни животинки да се връткат бавничко над някой огин, ама пък тогава съм зависим от времето и ако завали си **** мамата пак...
аз затова питах дали има начин всичко да се парафира с договор, и ако реша да им тествам случайни порции дали отгоарят на предписания в договор грамаж

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:честито и от мен,
слагай пачката в джоба и не му мисли много. Ти гладен сервитьор виждал ли си? Ако решат да те цакат, навсякъде ще го направят, но струва ли си заради 50-100 лева да си разваляш кефа?
musure, прав си, че за 50-100 лв няма смисъл, но да те товарят с 200 вече го намирам за нагло...
Nadya...това е малко трудно осъществимо от гледна точка на метеорологичните условия, защото края на месец Май (планирам го за 19. Май) може да запраска зверски дъжд и евентуални шатри да не са достатъчни....прекалено съм зависим от природните условия и това е проблема. Е ако има други латернативи няма лошо...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”