пасване на седалки от г3 на г2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пасване на седалки от г3 на г2
може ли да се паснат седалки от г3 на г2 моля за подробно инфо благодаря предварително
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
sashobas написа:широчината ште я докарам някак си има разлика плъзгачите която ме притеснява повече
Не, даже разликата е в разкрача само на външния крак на седалката (валидно е и за двете седалки).
Централната шина и вътрешния крак на двете седалки пасват 1:1.
Малко е трудоемко докато го напаснеш, и малко направи си сам е цялата работа, но с мерак става.

Успех!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Имам 1 седалка за Голф / Джета 2. Доколкото знам нямат разлика 3(2)-5(4) врати - просто на тези, които трябва им е изнесено "управлението" за накланяне на облегалката. Та моята е за коли с по-малко врати. Ако някой се интересува, да пише - стои си в гаража, и ми заема място /а като се сетя колко време я търсих, какъв зор беше .../
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sashobas написа:Значи вчера на бързо спькнах мойта седалка и ги сравних стори ми се че има разлика в пльзгачите може и да греша седалките са pink floyd рекаро
Можеш спокойно да напасваш разликата е само в ширината, в плъзгачите няма слагал съм в мойта двойка три комплекта седалки едните даже от пасат и не е имало проблем с плъзгачите само ширината трябва да догодиш реже се рамото само на единия и действаш без проблем.