Некоректно отношение при Покупка на автомобил
- Franklin
- Автомобил:
- Двигател:
Некоректно отношение при Покупка на автомобил
Такаа, тъй като мина много време, и на мен наистина ми писна, значи някъде април месец продадох автомобил голф 2, ударен на човек, продадох го през ФВ форума, с издаване на пълномощно за няколко месеца. След това, колата е била поправена и препродадена на друг некоректен човек, от тогава съм избил сумати и пари по ГСМи за да им звъня да оправим прехвърлянето, НЕ И НЕ! Това са крайно некоректни хора, скоро заминавам извън страната и вече незнам какво да правя, искам тази кола да ми се махне от главата, кажете какво да направя за да ги накарам да я прехвърлим или някак си да я отпиша, това на нищо не прилича! Човекът е от форума, и просто съм крайно разочарован.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обяви я за открадната тогава той ще почне да ти звъни. Иначе в дадачното и т.н. служби теб ще търсят щото реално ти си собственика
Предполагам , че и пълномощното вече е изтекло така че - открадната Нека да те намерят после в чужбина
ПРи мен имаше същия проблем Аз обаче бях купувача и аз исках да я прехвърлим , но момчето замина за Австрия и не се върна - колата вече изгни пред нас
Предполагам , че и пълномощното вече е изтекло така че - открадната Нека да те намерят после в чужбина
ПРи мен имаше същия проблем Аз обаче бях купувача и аз исках да я прехвърлим , но момчето замина за Австрия и не се върна - колата вече изгни пред нас
-
- Автомобил:
- Двигател:
обади се на некоректния и кажи че я пускаш за издирване.ако не се шашне
лошото е че некоректния не я е взел директно от теб а от трети човек.
свържи се първо с човека на които си я продал.важно е тои да е информиран щото фуражките като отидат да го попитат как кога какво и той като им обясни версията за кражба увисва и ако те съди после за набеждаване или клевета обезщетението беше от 3 до 5 хиляди ако не се лъжа!!!
по добре да анулираш пълномощното и да кажете че третия човек не ви е платил.тоест или ще заведете иск да ви върне колата или ще я прехвърлите!
лошото е че некоректния не я е взел директно от теб а от трети човек.
свържи се първо с човека на които си я продал.важно е тои да е информиран щото фуражките като отидат да го попитат как кога какво и той като им обясни версията за кражба увисва и ако те съди после за набеждаване или клевета обезщетението беше от 3 до 5 хиляди ако не се лъжа!!!
по добре да анулираш пълномощното и да кажете че третия човек не ви е платил.тоест или ще заведете иск да ви върне колата или ще я прехвърлите!
- Franklin
- Автомобил:
- Двигател:
Така, пълномощното беше за няколко месеца, за да се зтеглят опашките които бяха по онова време за сменяне на новите номера, после аз бях 6 месеца извън страната, бях издал Генерално Пълномощно на майка ми да направят договора докъто ме няма, те не са се обадили, когато се върнах, Октомври месец им се обадих и си направихме среща, те дойдоха с един човек с турско-цигански наклонности (да не обидя никого), който дойде крайно НЕКОМПЕТЕНТЕН, нищо не стана, от тогава ни вест ни кост, няколко пъти им се обаждах, само викат "ще ти звъннем", и нищо. На 3.1.07 им казах че ако не се свържат с мен до 8.1.07 ще я обява за открадната колата, никой нищо. Аз ще я обавя, лошото е че знаят къде живея, притеснявам се за семесйтвото си, понеже по онова време колата беше смазана и трябваше да се вдига. За това незнам какво да правя.
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”