Току-що прочетох следното в Дир.бг -то. Нека всички с АГУ (и аз бях до скоро един от тях) да имат едно на ум...
БГНЕС
Семейство с дете изпепелени при автомеле
18 март 2007 / News.dir.bg
Шестима души загинаха в тежка тройна катастрофа край Несебърското село Кошарица. Семейство с 4-годишно дете е сред загиналите. В болницата в Бургас е настанен мъж с 80 % изгаряния, лекарите се борят за живота му.
Инцидентът е станал към 1.50 часа тази нощ във вилна зона “Чолакова чешма” под хотел “Рай” на пътя от Слънчев бряг – село Кошарица, като при слъсъка газовата система на една от колите се е възпламенила. Бургаски форд с висока скорост се блъснал челно в Пежо 405, в който пътували петима души, сред които момченце на четири години. В пежото се блъснала и бременна 20-годишна жена с Пежо 106. От сблъсъка се е избухнала газовата уредба на първото пежо. Пътуващите в двете пежа са се връщали от рожден ден. Загиналото семейство е от село Помен, Русенско - мъжът С.С. е на 31 г., а жената А.С. е на 22 г. Не е ясна самоличността на другите трима загинали в старозагорската кола, тъй като телата им са овъглени. Бременната в деветия месец жена от третата кола в катастрофата с риск за живота си е извадила 35-годишния шофьор на форда и помогнала на пътник от предната седалка да излезе от горящият автомобил. След това, от пожара гумите са гръмнали. Спасилите се от катастрофата са откарани в Бургаската болница, бременната жена е освободена за домашно лечение, 42-годишният мъж, който тя е спасила е с 80 % изгаряния по тялото.[/quote]
Жестока катастрофа с пламнало АГУ!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Офф-топик малко (ако трябва да се премести темата там), но просто не се сдържах
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1019568
Просто в тази държава е пълно безумие направо нямам думи. Добре, че има такива хора като това момиче иначе направо да скачам от прозореца
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1019568
Просто в тази държава е пълно безумие направо нямам думи. Добре, че има такива хора като това момиче иначе направо да скачам от прозореца
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки ден стават такива ужасни катастрофи .... мисля че е време да се замислим на пътното ни поведение. Като се качим на колата и се мислим за безсмъртни..... а въобще не е така. Това по пътищата ни не е война... много по лошо е
До скоро и аз карах като идиот, но в последно време с тези инциденти които стават ме накараха да се замисля има ли смъсъл за една изгъзица да рискувам и моя живот и живота на околоните. Стигнах до извода че няма никав смисъл да рискувам. Вчера на 17ти Март загина Кембъла и още 3ма младежи като мен. На тази дата миналата година се ударих аз заради много голяма глупост... катастрофата беше много тежка и по-чудо или късмет няма драскотина както и хората от колата която ударих. Та точно вчера се замислих че сега можеше да не пиша и се надявам още много много хора да се замислят как карат и защо го правят. Защо рискуват животите на всички около и на самите тях? Дано все по-рядко да чуваме за такива инциденти и най-добре ще е въобще да няма такива тежки катастрофи. Лека им пръст на хората, дано почиват в мир 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
За съжаление почти всеки ден по новините съобщават за такива нелепи инциденти, а още по лошо е когато в инцидентите има и загинали. Трябва серизно да се замислим как се държим на пътя! Броя на катастрофите с всяка година расте, а не би трябвало да е така. Просто трява да мислим като шофираме, да мислим за нас и за тези които са околко нас. 

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Наистина е ужас и безумие...днес водих семейството до Бачково на разходка...на отиване добре...рано е,но на връщане 3-4 страшно рискови ситуации-един форд тръгнал да изпреварва колона без никаква видимост(пътя е хубав ,но с много завои) едвам се разминах от челния удар...че ми и присветква с фаровете,абсолютно безотговорно изпреварване от група мотористи,каращи като бесни(господ да ме пази да не се случвам на пътя в посока срещуположна на движението им)...сега вярно моторите супер,ама като ги гледах как се накланят на завоите имах чувството че са вече умрели,само дето още не го знаят...страшна работа от година на година става все по зле.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колкото и да се пазиш, то като ти е писано, някое келеме с 250 - 300к.с. автомобил, мислещ се за Бог ще те връхлети и изобщо няма да имаш време да разбереш откъде ти е дошло! Покрай Силистра преди около две години с почти нова (2 годишна) Октавия, 20ина годишни келеши, се хващат на бас, че ще вземат завой с 200, в който по принцип с повече от 120-130 не е здравословно да влизаш! Това разбира се става след употреба на алкохол! Ми резултатът е, че не можеш да разбереш не каква е колата, а изобщо било ли е това кола някога!!! Втори случай: С Венто с 200 директно под прицепа (челно)!
Така, че има изроди от които не може да се избяга и не знаеш кой ще налети отгоре ти!
Така, че има изроди от които не може да се избяга и не знаеш кой ще налети отгоре ти!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo вярно е това за NFSa... и аз бях същия и много се кефих, но впоследсвтие се осъзнах, много катастрофи се насабраха и мисля да внимавам много. А както казаха колегите по-горе ... за жалост колкото и разумно и предпазливо да си караш не се знае от каде ще ти изкочи някой безумец с няква (каквато ще да е) кола и да те нацели .... Нещата по пътя са много зле 

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
този младеж който е виновен дори е нямал книжка кога най накрая ще се оправят нещата в нашата държава и аз имам жена и дете на 4год. и като пътуваме направо ми настръхва косата като си помисля че някое дрогирано или пияно изродче може да ни очисти!tyo написа:Загледайте се кой е виновен!!!
В по-голямата си част са младежи дето си мислат че джиткат NFS![]()
![]()

- kopitko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Непростимо е да си отиват така цели семейства!!! просто нямам думи..Държавата трябва да направи НЕщО... но ...
Последна промяна от kopitko на Пон 19 мар 2007 9:34, променено общо 1 път.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
----------------------------------------------------------------------------------
Катастрофата е била наблюдавана и заснета с мобилен телефон от английския турист Пол Причарт, съобщава Дарик радио. Той споделил, че е звънял няколко пъти на Бърза помощ, откъдето отказали обаждането, чувайки английска реч. По думите на Причарт водата в пристигналата пожарна кола е свършила почти веднага.
---------------------------------------------------------------------------------
ето какво прави държавата
Катастрофата е била наблюдавана и заснета с мобилен телефон от английския турист Пол Причарт, съобщава Дарик радио. Той споделил, че е звънял няколко пъти на Бърза помощ, откъдето отказали обаждането, чувайки английска реч. По думите на Причарт водата в пристигналата пожарна кола е свършила почти веднага.
---------------------------------------------------------------------------------
ето какво прави държавата
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ужасно е - за два-три дена станаха ужасни, покъртителни неща....
Направо нямам думи....
колко хора още трябва да измрат, за да се замисли всеки един от нас с каква скорост кара и ще пие ли преди да се качи на волана....
Държавата, какво да направи държавата като народът й е оскотял и деградирал и САМ се избива.....не знам...да забранят автомобилите ли?!?!
Страшно става, всеки ден все по-страшно.......не знам

Направо нямам думи....
колко хора още трябва да измрат, за да се замисли всеки един от нас с каква скорост кара и ще пие ли преди да се качи на волана....
Държавата, какво да направи държавата като народът й е оскотял и деградирал и САМ се избива.....не знам...да забранят автомобилите ли?!?!
Страшно става, всеки ден все по-страшно.......не знам

Върни се в “ОФФ-Топик - други”