Колеги,
Един такъв може би тъп въпрос. Колко градуса ви държат голфовете? Моят е между 90 и 100 градуса като долната граница е при движение, а горната е в задръствания. Вклчва перката към 100 и се вижда как пада до към 90 градуса. Това според вас нормално ли е? Наскоро ми смениха температурния датчик между 3 и 4 цилиндър и от тогава почна да показва тези стойности. Преди максимум 90 градуса правеше като дори държеше 70 при движение. Възможно ли е този датчик да лъже стрелката?
Голфът е 1.8mi 75к.с.
Очаквам вашите мнения. Мерси
Температура на Golf 3
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Re: Температура на Golf 3
stufan написа:..........
Значи и при мен е така .. 90-100 градуса .. аз карам Г3 ГТИ .. смених си термостата / преди да го сменя максимум 90 градуса / след като го смених дигна 100-110 .. но след това изчистих тръбата за парите на маслото и 100 градуса вдига най много.
Перката се включва на 100 градуса ... незнам и аз какво да правя , като гледам при другите усери е нормално , а на нас нещо ни куца , след като сме сменили термостатите ..
Някой друг с такава температура ?
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
nofear написа:изчистих тръбата за парите на маслото и 100 градуса вдига най много.
За коя тръба имаш впредвит

- ivodemirov
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CFFB 2010
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stufan написа:Колеги,
Вклчва перката към 100 и се вижда как пада до към 90 градуса. Това според вас нормално ли е?
Голфът е 1.8mi 75к.с.
Очаквам вашите мнения. Мерси
Моят Голф е абсолютно същия, 1.8 mi 75hp, и перката се вклъчва някъде на 95-100, абе държи се точно както си го описал и ти...така че трябва да е нормално....
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
темп
А бе незнам ама стрелката на температурният датчик много се движи , като включи перката и когато не включила ??????? някакви чудеса от храброст прави . И имам 1 въпрос водната система на VW не е херметизирана като на Opel ??? нали тогава от какъв зор се разхлабват металните пръстени на маркучите ??
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: темп
dulag написа:А бе незнам ама стрелката на температурният датчик много се движи , като включи перката и когато не включила ??????? някакви чудеса от храброст прави . И имам 1 въпрос водната система на VW не е херметизирана като на Opel ??? нали тогава от какъв зор се разхлабват металните пръстени на маркучите ??
все си мисля, че е херметизирана и като качи над определо налягане изпуска от клапана на преливното казанче
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Ами и аз знам че трябва да е около 1.8 атмосфери ама бях длъжен да попитам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”