Golf 4 ALH
- urbanwax
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги извинявам се ако развалям темата, но имам кола с такъв двигател, интересувам се от вакумните маркучета, искам да ги сменя някои да има информация от къде могат да се купят и колко струват.
п.с. Освен че този двигател е с променлива геометрия на турбото, интересува ме Помпа-дюза ли е защото някои казват че е дръги че не е
Благодаря Ви предварително
п.с. Освен че този двигател е с променлива геометрия на турбото, интересува ме Помпа-дюза ли е защото някои казват че е дръги че не е

Благодаря Ви предварително
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
urbanwax написа:.....
И аз съм със същия двигател, не е помпа дюза. Колега, може би съм в грешка, ама до колкото знам ALH са 90коня и не са помпа дюза, което означава, че неможе да има такива след 99`та година, защото тогава почват серийно да ги правят помпа дюза, без изключение, гледам в гаража ти си писал ALH 99та, моя е края на 97ма, нищо че съм писал 98ма.
ПС: може би казах няква голяма глупост, дайте някво подробно инфо ако е така.
- urbanwax
- Автомобил:
- Двигател:
Колега моя първата регистрация е 99 иначе производството е края на 98 година. Но аз пък някъде четох не си спомням къде точно че АЛХ се монтирал до 2000 и някоя година /странно/. А на мен Ваското1 като гледа колата ми каза че е помпа-дюза!
п.с. И аз не знам вече какво става
може ли чак пък толкова много видове двигатели да измислят и ние само да се чудим и надлъгваме тука!!!
п.с. И аз не знам вече какво става

- urbanwax
- Автомобил:
- Двигател:
Знам колега че не се лъжем цялото това изречение е насмешка, не съм имал нищо против никои. А на теб благодаря за информацията, уча се още и без тва гледам двигателя като индианец пишеща машина
Разчетох се малко из руската ллитература. Производството на този двигател започва 10 месец 1997 години и със сигърност има и след 2000 както и ти каза! Но не мога да открия дали е ПД, ама май не е

Разчетох се малко из руската ллитература. Производството на този двигател започва 10 месец 1997 години и със сигърност има и след 2000 както и ти каза! Но не мога да открия дали е ПД, ама май не е