Само такова нещо не се беше случвало в София май?
Derailed.. или трамвай номер 9
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
chefito написа:казвал съм го и пак ще го кажа....влакове да се движат на средата на софия и по средата на улиците е най-голямата глупост на света....така по вестниците може да се появят новини от рода на: Гошо отиде на центъра да си купи дънки и беше блъснат от влак....е баси пародията....
интерсно голко са глупавии в така наречените бели страни , където влаковете се движат и там по средата на улиците
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:chefito написа:казвал съм го и пак ще го кажа....влакове да се движат на средата на софия и по средата на улиците е най-голямата глупост на света....така по вестниците може да се появят новини от рода на: Гошо отиде на центъра да си купи дънки и беше блъснат от влак....е баси пародията....
интерсно голко са глупавии в така наречените бели страни , където влаковете се движат и там по средата на улиците:):)
в най-белите които съм бил се движиха на около 5 метра на високо или слизаха под земята ама на средата на улицата не съм ги виждал...франция, испания, унгария, германия, стейтс, шевйцария, австрия, холандия....дори турция, италия..../не отричам че може и да не ми е направило впечатление или да съм попаднал в градове в които няма/
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Точно на това кръстовище се отклонява трамвай №6 към басейна Спартак, та Девятката е тръгнала нагоре, но по незнайни причини стрелката се се сменила за десен завой и задната мотриса е завила.
П.П.Преди няколко години трамвайче се върна почти от върха на баира към НДК насочван само от собственото си ускорение...от тогава смениха по тази линия да бъдат само от новите мотриси.
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1055700
П.П.Преди няколко години трамвайче се върна почти от върха на баира към НДК насочван само от собственото си ускорение...от тогава смениха по тази линия да бъдат само от новите мотриси.
brabus написа:Точно на това кръстовище се отклонява трамвай №6 към басейна Спартак, та Девятката е тръгнала нагоре, но по незнайни причини стрелката се се сменила за десен завой и задната мотриса е завила.
май ако не ме лъже паметта беше зимата и тогава нещо имаше проблем със спирачките та не можа да спре като тръгна на зад и беше голямо шоу в буквалния смисъл
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:One написа:chefito написа:казвал съм го и пак ще го кажа....влакове да се движат на средата на софия и по средата на улиците е най-голямата глупост на света....така по вестниците може да се появят новини от рода на: Гошо отиде на центъра да си купи дънки и беше блъснат от влак....е баси пародията....
интерсно голко са глупавии в така наречените бели страни , където влаковете се движат и там по средата на улиците:):)
в най-белите които съм бил се движиха на около 5 метра на високо или слизаха под земята ама на средата на улицата не съм ги виждал...франция, испания, унгария, германия, стейтс, шевйцария, австрия, холандия....дори турция, италия..../не отричам че може и да не ми е направило впечатление или да съм попаднал в градове в които няма/
Е точно за Австрия недей да пишеш. Достатъчно пъти съм се возил на трамвай из Виена.
Понеже този път го минавам всеки ден и съм забелязал че зимно време по тоя баир трамвая се движи много бавно се чува доста силно тракане което лази по нервите
Миналия месец една от 9-ките пак тръгна да се връща на зад и ватмана много бързо изкочи и отиде да ритне ръчните спирачки след като блокира колелетата си седна най-спокойно и започна да си чака 20 минути след като чаках и той така и не ни отвори задните врати да слезем реших да излезна през прозореца.
Според мен тия трамваичета трябва да ги сменят с автобуси и да ги махнат.
На НДК дето има ограничение 40 един трамвай бутна мой съоченик и той след 2 дена в кома почина. Защото не се движеше с 40 а с повече то си личи просто. 30 метра и да не можеш да спреш баси
Просто трябва да ги махнат някак си опасни са.
Миналия месец една от 9-ките пак тръгна да се връща на зад и ватмана много бързо изкочи и отиде да ритне ръчните спирачки след като блокира колелетата си седна най-спокойно и започна да си чака 20 минути след като чаках и той така и не ни отвори задните врати да слезем реших да излезна през прозореца.
Според мен тия трамваичета трябва да ги сменят с автобуси и да ги махнат.
На НДК дето има ограничение 40 един трамвай бутна мой съоченик и той след 2 дена в кома почина. Защото не се движеше с 40 а с повече то си личи просто. 30 метра и да не можеш да спреш баси
Просто трябва да ги махнат някак си опасни са.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”