Събора и още нещо...:(

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Събора и още нещо...:(

Мнениеот divna_ » Вто 12 юни 2007 18:35

Това е последния събор на VW на който присъствах...., това е последната тема , която поствам тук.
Както се отказах от клуба така ще се откажа от форума и сбирките :(
Много съм обидена , а още повече след вчерашната си среща с vasstop-a и разменени ЛС с Драго.
Накратко:
На събора се записах за женски драг като не съм очаквала, че мога да се класирам с кола 54 коня. А когато разбрах , че следващата след мен най-слаба кола е 90 коня съвсем изгубих надежда, но все пак усещането и идеята са по-важни :wink:
Поради стекли се обстоятелства се оказва (това го разбирам в ресторанта вечерта), че съм била класирана на 3-то място :D , но едно голямо "НО" за класирането ние си бяхме тръгнали от пистата (преди да си тръгна се опитах се свържа с някои от организаторите да попитам ще има ли още дръпки и тн...) и наградата била някъде другаде и това ни провали вечерта (тръгнахме си към 22 часа). В ресторанта организаторите нищо не ми казаха.
В понеделник запитах на ЛС Драго дали е така и какво става? Отговора беше:
"да
наградата ти се пази и ще ти се връчи!!!

сорри че така стана Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed"

Била във vasstop-a. Свързах се с него и се разбрахме вечерта да отида до него да я взема , за да се радва малчо на медала:), но следващото голямо "НО"..............
След като минах разстоянието от Борово до Лозенец при сравнително голям трафик и жега и изчаках търпеливо Васил да слезе. Той отвори багажника извади един медал и ме попита: "Само за медала ли беше?" и аз отговорих "Да , защо?".
Последва повторно бъркане в един сак и извади някакви лепенки с думите "ми то това е наградата за 3-то място , искаш ли ги???", а аз "за какво са , мне всъщност не ги искам ...".
Следвашия момент поглеждам медала и какво пише там :
ЗА ДРАГ КЛАС CL ДО 75 К.С. 3-ТО МЯСТО
Аз пак задавам глупав въпрос "Защо не пише драг за жени?", а последвалия отговор е: "нещо сме объркали медалите".

heh:))), Незнам дали да се смея или да плача, но знам, че ми стана супер обидно :(
Ясно ми стана, че този медал е някой друг и този друг е направил голям жест да го даде, но ЗАЩО????? Аз си исках моя , а не чужд:(
Трябваше ли да ме лъжете и разкарвате , за да се доизложите още повече и то след плитката лъжа , че ми се ПАЗЕЛА НАГРАДАТА...., КОЕ СЕ ПАЗЕЛО? МЕДАЛА"3-ТО МЯСТО ДРАГ ЗА ЖЕНИ", ПОЖАРОГАСИТЕЛЯ от ХЕЕД'91 за 3-ТО МЯСТО(за драг-а за жени Ицо бил дал само лепенки) или ВАУЧЕРА???
Много съм разочарована :(

п.п. Ако имам грешки моля за извинение, но не съм си преглеждала и препрочитала мнението :oops:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 12 юни 2007 18:40

Де бе спокойно ......... поради липсата на организация ...и малоумното отчитане на време ...както и факта че никой на земята не знае каквито и да е времена ....се прецакаха голяма част от награждаванията ......... отделно класовете бяха ялови ;) не се нервирай за глупости :)

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 12 юни 2007 18:42

Съжалявам за случката колежке ако е така както го описваш, явно нещо не върви в клуба и форума след като няколко отдавнашни членове освен тебе се отказаха от участие :?

Потребителски аватар
dan4o_golf2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dan4o_golf2 » Вто 12 юни 2007 18:44

чакаме Васко да видим какво ще каже :roll: ?

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Вто 12 юни 2007 18:59

Tyan написа:Де бе спокойно ......... поради липсата на организация ...и малоумното отчитане на време ...както и факта че никой на земята не знае каквито и да е времена ....се прецакаха голяма част от награждаванията ......... отделно класовете бяха ялови ;) не се нервирай за глупости :)

Не става дума само и конкретно за случката и подаръка!
Става дума за това, че когато някой има нужда ми знае номера на тел-а и ме търси, а когато трябва да бъда наградена НЕЕЕЕ.
Става дума, че ми се казва : "да

сорри че така стана Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed" , а то кво някой е трябвало да се лиши от неговия медал (ЕВАЛА КОЛЕГА, ТОВА Е ЖЕСТ), за да се замаже ситуацията и....................

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 12 юни 2007 19:02

Става дума за това, че когато някой има нужда ми знае номера на тел-а и ме търси, а когато трябва да бъда наградена НЕЕЕЕ.

Мда .... било е и така ще бъде ......... не се ядосвай ....... :012: :029:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 12 юни 2007 19:09

Tyan написа:

Мда .... било е и така ще бъде ......... не се ядосвай ....... :012: :029:

Колегата Tyan е много мил и внимателен за което :applause: ,но мисля ,че divna_ има право да е обидена :roll: .Заслужава едно голямо Извинение

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 12 юни 2007 19:09

divna_ написа:Не става дума само и конкретно за случката и подаръка!

дивна с теб се познаваме само гласово по телефона и мога да кажа че услугите който си ми направила лично на мен са огромни и благодарността към теб няма край, а за случката несе и съмнявам че е станало така то се очакваше да стане издънка.а за споменатата личност от офф-роуд клуба некоментира щото е с правомощия а пък е и от хората основали клуба.то като чета доста ще си заминат .добре че добрите приатели остават след това.нещо взеха да се зачестяват издънките но защо ли :twisted: .

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Вто 12 юни 2007 19:24

DIABLO 666 написа:
divna_ написа:Не става дума само и конкретно за случката и подаръка!

дивна с теб се познаваме само гласово по телефона и мога да кажа че услугите който си ми направила лично на мен са огромни и благодарността към теб няма край, а за случката несе и съмнявам че е станало така то се очакваше да стане издънка.а за споменатата личност от офф-роуд клуба некоментира щото е с правомощия а пък е и от хората основали клуба.то като чета доста ще си заминат .добре че добрите приатели остават след това.нещо взеха да се зачестяват издънките но защо ли :twisted: .

Когато каквото и да съм направила за някой не съм очаквала нищо насреща. Приятно ми е да помогна на някой по някакъв начин, но е болно , когато дори и елементарното уважение го няма.........

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 12 юни 2007 19:37

наградите за 3-то място бяха 5 пожарогасителя и 5 лайстни за прагове
общо 10 награди за 10-те класа

Дина много се извинявам и аз за мега тъпата ситуация
и с медалите и с организацията
лично ще ти връча истинския медал!!!

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Вто 12 юни 2007 19:45

DragoGT написа:наградите за 3-то място бяха 5 пожарогасителя и 5 лайстни за прагове

Драго,
Много те уважавам и обичам и винаги ще ми бъде приятно да се видим на кафе или бира/ракийка, да звъннеш ако имаш нужда ще се отзова с удоволствие :wink:
А що се отнася до наградите и медала, както вече ти обясних исках медала заради детенце, той като разбра се радваше повече от мен и след разочарованието доста сълзи проля..........., но ми стана обидна цялата ситуация и недомлъвки...
За мен VW клуб/форум остават в миналото :cry:

п.п. Това , което пиша сега го чувствам , а и детето ме помоли(вече е достатъчно голям да чете тук)

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Събора и още нещо...:(

Мнениеот scirocco gt » Вто 12 юни 2007 19:57

че ми се ПАЗЕЛА НАГРАДАТА...., КОЕ СЕ ПАЗЕЛО? МЕДАЛА"3-ТО МЯСТО ДРАГ ЗА ЖЕНИ", ПОЖАРОГАСИТЕЛЯ от ХЕЕД'91 за 3-ТО МЯСТО(за драг-а за жени Ицо бил дал само лепенки) или ВАУЧЕРА???

Едно недоразумение в, което не искам да ме забърквате.Първончално класовете,трябваше да са пет и съответно обявените награди за 1-во,2-ро и 3-то място по пет предмета,после станаха десет.Да,но за разлика от маслото и филтрите, не държа на склад много пожарогасители и бях заделил по първоначални данни пет и на тяхно място добавих нещо друго,което съвсем не е лепенка,така, че СОРИ, ако има за какво!

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Вто 12 юни 2007 19:57

divna_ написа:
DragoGT написа:наградите за 3-то място бяха 5 пожарогасителя и 5 лайстни за прагове

Драго,
Много те уважавам и обичам и винаги ще ми бъде приятно да се видим на кафе или бира/ракийка, да звъннеш ако имаш нужда ще се отзова с удоволствие :wink:
А що се отнася до наградите и медала, както вече ти обясних исках медала заради детенце, той като разбра се радваше повече от мен и след разочарованието доста сълзи проля..........., но ми стана обидна цялата ситуация и недомлъвки...
За мен VW клуб/форум остават в миналото :cry:

п.п. Това , което пиша сега го чувствам , а и детето ме помоли(вече е достатъчно голям да чете тук)
Хайде стига де :hug станало е недоразумение явно .Ще си вземат поука и ще поправят стореното , а на детенцето ти ще купят ГОЛЯМА торта за да не им се сърди :wink: .Не е редно да "изоставиш" 10000 4овека заради нердоразумение което може да бъде поправено :bowdown

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Re: Събора и още нещо...:(

Мнениеот divna_ » Вто 12 юни 2007 20:21

scirocco gt написа:че ми се ПАЗЕЛА НАГРАДАТА...., КОЕ СЕ ПАЗЕЛО? МЕДАЛА"3-ТО МЯСТО ДРАГ ЗА ЖЕНИ", ПОЖАРОГАСИТЕЛЯ от ХЕЕД'91 за 3-ТО МЯСТО(за драг-а за жени Ицо бил дал само лепенки) или ВАУЧЕРА???

Едно недоразумение в, което не искам да ме забърквате.Първончално класовете,трябваше да са пет и съответно обявените награди за 1-во,2-ро и 3-то място по пет предмета,после станаха десет.Да,но за разлика от маслото и филтрите, не държа на склад много пожарогасители и бях заделил по първоначални данни пет и на тяхно място добавих нещо друго,което съвсем не е лепенка,така, че СОРИ, ако има за какво!

Извинявай ако си останал с погрешно впечатление, но не визирах теб в разказа си, съжалявам :(

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Вто 12 юни 2007 20:41

С тази тема не мрънкам за предметните награди, а за отношението/уважението, за начина по който се поднасят нещата и ..... !!! (явно не съм обяснила точно нещата)
Отказах се от клуба поради други "недоразумения" с който не съм мислила и не мисля да занимавам форума, но това просто наля масло в огъня :(

ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА КЛУБА И ФОРУМА! :wink:

Върни се в “Организационен”