Както се отказах от клуба така ще се откажа от форума и сбирките

Много съм обидена , а още повече след вчерашната си среща с vasstop-a и разменени ЛС с Драго.
Накратко:
На събора се записах за женски драг като не съм очаквала, че мога да се класирам с кола 54 коня. А когато разбрах , че следващата след мен най-слаба кола е 90 коня съвсем изгубих надежда, но все пак усещането и идеята са по-важни

Поради стекли се обстоятелства се оказва (това го разбирам в ресторанта вечерта), че съм била класирана на 3-то място

В понеделник запитах на ЛС Драго дали е така и какво става? Отговора беше:
"да
наградата ти се пази и ще ти се връчи!!!
сорри че така стана Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed"
Била във vasstop-a. Свързах се с него и се разбрахме вечерта да отида до него да я взема , за да се радва малчо на медала:), но следващото голямо "НО"..............
След като минах разстоянието от Борово до Лозенец при сравнително голям трафик и жега и изчаках търпеливо Васил да слезе. Той отвори багажника извади един медал и ме попита: "Само за медала ли беше?" и аз отговорих "Да , защо?".
Последва повторно бъркане в един сак и извади някакви лепенки с думите "ми то това е наградата за 3-то място , искаш ли ги???", а аз "за какво са , мне всъщност не ги искам ...".
Следвашия момент поглеждам медала и какво пише там :
ЗА ДРАГ КЛАС CL ДО 75 К.С. 3-ТО МЯСТО
Аз пак задавам глупав въпрос "Защо не пише драг за жени?", а последвалия отговор е: "нещо сме объркали медалите".
heh:))), Незнам дали да се смея или да плача, но знам, че ми стана супер обидно

Ясно ми стана, че този медал е някой друг и този друг е направил голям жест да го даде, но ЗАЩО????? Аз си исках моя , а не чужд:(
Трябваше ли да ме лъжете и разкарвате , за да се доизложите още повече и то след плитката лъжа , че ми се ПАЗЕЛА НАГРАДАТА...., КОЕ СЕ ПАЗЕЛО? МЕДАЛА"3-ТО МЯСТО ДРАГ ЗА ЖЕНИ", ПОЖАРОГАСИТЕЛЯ от ХЕЕД'91 за 3-ТО МЯСТО(за драг-а за жени Ицо бил дал само лепенки) или ВАУЧЕРА???
Много съм разочарована

п.п. Ако имам грешки моля за извинение, но не съм си преглеждала и препрочитала мнението