П.С. ИМАМ ПРЕДВИД КОГАТО СТЕ ИЗВЪН НЕЯ
Изпускали ли сте колата по наклон?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Изпускали ли сте колата по наклон?
Вчера за втори път в 5 годишният ми стаж се случи да изпусна колата по наклонен път. За щастие винаги е било с малък наклон и не се е стигало до проблеми...вчера я спрях на една боя от предната кола и направо ми се размина за 2мм.....Случвало ли ви се е?
МАЛКО двусмислено стана така ама здраве да е 
Последна промяна от chefito на Вто 10 юли 2007 16:07, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
не ама съм палил съединителя като се разсея
ЧЕФИ обърка меееее
не
пак не
слагам камъни под гумите
ЧЕФИ обърка меееее
не
пак не
слагам камъни под гумите
Последна промяна от Pichaga на Вто 10 юли 2007 16:11, променено общо 1 път.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Аз един път съм я паркирал на един паркинг до едно игрище за футбол, което е оградено с мрежа. (Спортна София) Качвам се, паля и почвам да си ровя за касетофона в чантата. Паркирал съм на 10тина метра от мрежата. По едно време вдигам поглед и виждам как мрежата ми е пред фаровете и скачам на спирачките! Спрях точно на 10 сантиметра. Не, че кой знае какво щеше да стане, ама ебати шока беше. 
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично не, но един приятел пишман шофьор я изтърва пред мен по надолнището до блока ми. Предната вечер излетя от пътя и разтегна жилото на ръчната и дойде при мен на паркинга да му го оправя. Само дето като освободи от скорост колата тръгна надолу:D Ръчната неработи, волана се заключи, а ключовете му бяха в джоба на дънките и малко трудно беше да ги извади:) Паниката беше голяма, аз седях на пасажерската седалка и гледах как се приближаваме към един московец паркиран с теглича към нас
Е, ударихме се, нямаше кой да се сети да включи на ръчна. Едва не остана задната броня на теглича на москвича.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Преди 2-3 години някъде.. С москвича на дядо ми (лека му пръст) - сам в мохера, спрял съм го до един бордюр, излизам и тръгвам навътре. Обръщам се гледам мохера тръгва назад, успоредно на бордюра, ама отзад един стълб. Тичам по него, и почвам да го бутам (щях да се забавя повече докато натисна спирачкаат), ама той нали си е тежка машина, пък аз съм си хърба - изкривих вратата
Иначе от тогава не
Иначе от тогава не
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- shotik
- Автомобил: Seat Cordoba Vario 2000
- Двигател: ALM 1.6 MPI 2000
- Контакти:
изпускане
До сега не съм имал такъв случай ,защото при спиране съм с навик да дръпна ръчната спирачка.Това го правя ,защото преди да се пенсионирам съм работил като локомотивен машинист и там е абсолютно задължително да се затегне ръчната спирачка ,иначе локомотив се е случвало да тръгне от депото в София и да го дерайлират принудително на г.Церово,за да не застигне влак в г.Бов/1973 г мисля че беше/.Винаги ръчната спирачка на колата ми е изправна,не само на преглед и го препоръчвам на всички,не се знае дали от триене на маркучета или тръбички няма да се спукат и колата остава без спирачка.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”