На 1-ви септември ще се проведе 4-ят VW СЪБОР "РОЖЕН" 2007г. Всички фенове на марката

Малко помощ от мен, за да се ориентират тези, които не са идвали - къде се провежда събора. Местността се нарича "Роженски ливади", която се намира на 8км. след гр. Чепрларе, а от изхода на София (църна маца) до Рожен са точно 210км. а от Пловдив - 80км. Ако някой не може да се ориентира, може да ми се обади - това е моят тел. 0896857170 - Стефан, или да пита нещо във връзка със събора.

Идеята за Роженския събор е най-вече, да се съберем, да се видим, който не познава никой да се запознае, да хапнем и да пийнем

Отностно нощувките - на палатки край колите и огъня, но ще се погрижа да предложа много хотелчета и техните телефони, който са в Чепеларе и Проглед ( Рожен - Чепеларе 7км. , Рожен - Проглед 2км.) отделно и колко свободни места ще има в хотела който е там на Рожен, така че всеки съмостоятелно където реши да си резервира места за нощуване.
Ето малко снимки като информация от миналогодишния събор, за тези които незнаят за какво става въпрос - http://vwclub.bg/~paco/Rojen%2016%2 ... 6.09.2006/
Сайта на хотела, който се намира на Рожен

www.hotelpalyongov.hit.bg - за резервация в този хотел се обръщайте към мен

Информацията за останалите хотели. Резервирането на нощувките, става лично от вас (кой където си избере)

1. Относно храненето - всеки си носи за себе си или на групички, както си решите. Ще има барбекюта, на които ще можете да си печете каквото сте си взели. Ние ще се погрижим да уредим човек, който ще продава кибапчета, кюфтета, бира и безалкохолни. Най-близкият магазин е в с.Проглед което е на 2-3 километра от събора.